Skrót statystyk : S: 0/5
SPT: 1/5
PRC: 3/5 (+spec)
OP: 3/5 (+2)
WT: 3/3 (+3)
SPECJALIZACJE I CECHY
— Czarująca Aparycja
— Strzelec [+2 PRC]
— Hakerstwo (WT)
— Czytanie wspomnień
— Przekazywanie wspomnień
MUTACJE NEGATYWNE
— Alergik [olejki eteryczne, -1 PRC]
— Bezpłodny
— Głodomór [-1 skup/OP/S]
— Nienasycony [-2 OP]
— Potępiony [Chrześcijaństwo, -1 skup]
MUTACJE POZYTYWNE
— Mistrz skupienia [+2 skup]
— Szósty zmysł [+1 SPT/OP]
— Predator [+1 PRC]
SPT: 1/5
PRC: 3/5 (+spec)
OP: 3/5 (+2)
WT: 3/3 (+3)
SPECJALIZACJE I CECHY
— Czarująca Aparycja
— Strzelec [+2 PRC]
— Hakerstwo (WT)
— Czytanie wspomnień
— Przekazywanie wspomnień
MUTACJE NEGATYWNE
— Alergik [olejki eteryczne, -1 PRC]
— Bezpłodny
— Głodomór [-1 skup/OP/S]
— Nienasycony [-2 OP]
— Potępiony [Chrześcijaństwo, -1 skup]
MUTACJE POZYTYWNE
— Mistrz skupienia [+2 skup]
— Szósty zmysł [+1 SPT/OP]
— Predator [+1 PRC]
Liczba postów : 533
Relacje
Relacje pozytywne
- Theo Lacroix ◉ W
Mój ulubiony pchlarz. To znaczy brat. Chyba już się oswoiłem z faktem, że ma futro, więc co tu dużo mówić. Irytujący bywa dokładnie tak samo jak wcześniej, niezastąpiony też. To nawet trochę zabawne. Ale miło, że obaj będziemy teraz żyć wiecznie, nie zrobi się nudno za te sto lat. - Polaire ❂ E
Przynajmniej już mnie nie budzisz po nocy swoją szajbą... A no tak, teraz budzisz mnie w dzień. - Desert ❂ W
To chyba trochę smutne, że zaliczam koty do grona swoich znajomych, ale bycie nerdem do czegoś zobowiązuje. - Katrine Storstrand ◉ W
Po tym, co się działo na początku, wielu rzeczy się spodziewałem, ale na pewno nie tego, że będzie mnie witać i żegnać przytulasem, a tym bardziej, że będę jej wyczesywać futro... No dobra, to był jednokrotny incydent, ale niczego nie żałuję. Nawet tego, jak na siebie wpadliśmy... Na pewno też nie spodziewałem się, że będę tęsknić. Nie tak bardzo. - Lady Moonlight [Amelia van der Eretein] Ꞌ‾Ꞌ E
Dobra youtuberka i zna się na różnym sprzęcie, a do tego fajnie się z nią gada. Takich znajomych to człowiekowi trzeba, swobodnych i sensownych. Początkowo nie spodziewałem się, że ta znajomość się rozwinie mocniej, ale cieszę się, że mamy okazję spotykać się częściej niż raz na czyjś okazyjny wyjazd. - Elisabeth Riche Ꞌ‾Ꞌ R
Jest moją babcią, jakkolwiek głupio to nie brzmi. Chociaż wiekowo to się wcale nie kłóci. W dodatku wydaje się tak bardzo inna od Marr, że to aż zabawne, że są ze sobą powiązane. W każdym razie, lubię ją. Zdecydowanie ją lubię i to było trochę... dobijające? To za mocne słowo. Nie ucieszyła mnie wiadomość o jej wyjeździe i mam nadzieję, że szybko wróci. Była wsparciem, nawet jeśli tylko na chwilę. - Marr Ꞌ‾Ꞌ R
Czułem się dziwnie w twojej obecności, załatwiając jakiekolwiek sprawy. Nie umiałem nawet nazwać naszej relacji, a teraz wydaje mi się, że żałuję. Chyba nie byłem do końca przygotowany na twoje zniknięcie. Mam tylko nadzieję, że kiedy wrócisz... nie rozczarujesz się. - Kjellmar Storstrand ◉ W
Brat bliźniak Katrine i całkiem w porządku gość. Wydaje się trochę sztywny, ale przy bliższym poznaniu, zwłaszcza w towarzystwie procentów, można miło spędzić z nim czas. Pewnie jeszcze się kiedyś wybierzemy na drinka. Ogólnie ogarnięty z niego gość. - Tahira Darbinyan Ꞌ‾Ꞌ #
Jakoś nie dane nam się było wcześniej poznać, niż na otwarciu Sanctuaire i nawet trochę żałuję. Wydaje się przyjemną osobą, taką niebanalną, choć też skrytą. Ale w świetle ostatnich wydarzeń, to się nie dziwię. - Egon Cadieux Ꞌ‾Ꞌ S
Dobry z niego znajomy, w zasadzie kolega. To chyba szczebel wyżej, nie? Nie powiem, żebyśmy znali się długo, ale wspólne przekraczanie granicy prawa potrafi zbliżać ludzi.
Relacje neutralne
- Jun [Louis Moreau] Ꞌ‾Ꞌ R
Nie mieliśmy wcześniej ze sobą wiele do czynienia, wiem tylko, że miał jakieś prawie-rodzinne powiązania z Marcusem, a konkretniej jego siostrą. Dawno temu. Teraz jednak pracuję w jego hotelu i jak na razie dobrze się układa. - Yueying [Selena Kartal] Ꞌ‾Ꞌ R
Intrygująca. Rozsądna i sensowna. Wydaje się też całkiem miłą osobą, więc cieszę się, że to ona jest moim pracodawcą, a nie ktoś inny. Tylko to imię, muszę się w końcu nauczyć to wymawiać. I pisać, tak dla pewności. - Mael Durand ❂
Nie jestem pewien, czyim był familiantem, ale teraz pracuje dla Hotelu. I muszę przyznać, że dobrze się z nim robi zlecenia, choć nie znaliśmy się wcześniej. - Colin ❂
Ot familiant z Hotelu, całkiem rozgarnięty gość, umie wciskać dobry kit. - Valerie von Rosenthaler Ꞌ‾Ꞌ
Okoliczności naszego poznania się chyba nie mogły być dziwniejsze, ale chyba nie żałuję? [...] - Sonia Ꞌ‾Ꞌ
Właściwie to się nie znamy. Razem trafiliśmy w syf Luwru i razem z niego wyszliśmy. Miło wiedzieć, że wróciłaś do siebie. [...] - Leila ❂
Poznaliśmy się w parku, w zasadzie przypadkiem i ciężko to nazwać poznaniem, bo razem z Adrienne potrzebowaliśmy informacji od różnych ludzi, więc... była jedną z wielu. Nie sądziłem, że zobaczę ją potem w Hotelu Sanctuaire i to jako hostessę. Ale nie powiem, przyjemnie się rozmawiało, kiedy już nie musiałem udawać. - Ashley L. Blake ❂
Myślałem, że nasze spotkanie nie może się dobrze skończyć, ale było wręcz przeciwnie. Szkoda tylko, że raczej nie powinno być ponownego, bo na kolejne przeziębienie pewnie się nie nabierze. Trochę śmiesznie, że spędziła noc z Theo. Z jednej strony zazdroszczę, z drugiej, cóż, powodzenia. - Maximillien ❂
Familiant Radnej Elisabeth. Wygląda na porządnego gościa, naprawdę nic do niego nie mam. Uczciwy też się wydaje, choć kilkanaście godzin to za mało, żeby rzucać takie duże słowa. - Guillaume Durand Ꞌ‾Ꞌ
Niewiele o nim wiem osobiście, trochę więcej z tego, co można usłyszeć o sławnych ludziach. Póki co radzi sobie jako przywódca frakcji, ale sam nie wiem, co o nim myśleć. - Gemma Harrison ❂
Widzieliśmy się na noworocznej wystawie. Wścibska z niej dziennikarka. - Sander Fiazzo Ꞌ‾Ꞌ
Czarny Pan. Właściwie to się nie znamy. - Dorien Crawley ◉
Właściwie to się nie znamy. Ale on chyba zna Theo. - Régine Montclaire ◉
Właściwie to się nie znamy. Jest przywódcą Frakcji Wilkołaków i ładną kobietą. - Adrienne Ortega Ꞌ‾Ꞌ E
Jest naszą dyplomatką, ale mam wrażenie, że jej dyplomacja do mnie nie przemawia. Nic do niej nie mam, ale to chyba po prostu niekompatybilny typ człowieka czy coś. - Marcus Wijsheid ◉ R, W
Ciężko mi coś powiedzieć. Niby szanuję gościa, a nawet współczuję beznadziejnej przeszłości, niby wiem, że jest Alfą dla Theo, ale tak osobiście to nie umiałbym nazwać naszej relacji. Wiem, że jest, ale wydaje się być kimś, kogo ciężko poznać, a ja nie mam w tym interesu. Nie zdziwiło mnie jednak, że znów wyjechał.
Relacje negatywne
- Popychadło Novus nr 1 Ꞌ‾Ꞌ NO
Baba, która miała zabrać tamtą dziewczynę z Luwru i chyba też ją zakołkowała. Czy postrzał bardzo bolał? Mam nadzieję, że tak. - Popychadło Novus nr 2 Ꞌ‾Ꞌ NO
Facet, który miał mnie zabrać z Luwru tuż po tym, jak mnie porwali. Szkoda, że nie odstrzeliłem mu łba. - Bob NO
W życiu jeszcze nie spotkałem gorszej mendy. Ciekawe, co by zrobił, gdyby jemu ktoś założył obrożę, może z większą ilością atrakcji.
milestone 500
Napisałeś 500 postów!