Skrót statystyk : S: 0/5
SPT: 3/5
PRC: 3/5
OP: 2/5
WT: 2/3
SPECJALIZACJE I CECHY
— Aktorka
— Nauki ścisłe: chemia (WT)
MUTACJE NEGATYWNE
1. Nadwrażliwość [-2 PRC]
2. Alergiczka: ananas, laktoza [-2 PRC]
3. Potępiona: Islam [-1 skup]
4. Nienasycona [-2 OP]
5. Niestabilna [bezsenność, PTSD -4 OP]
MUTACJE POZYTYWNE
1. Farciara
2. Predatorka [+1 PRC]
3. Szósty zmysł [+1 S,OP]
4. Mistrzyni skupienia [+2 OP, skup]
5. Syta [+2 OP w przypadku głodu]
SPT: 3/5
PRC: 3/5
OP: 2/5
WT: 2/3
SPECJALIZACJE I CECHY
— Aktorka
— Nauki ścisłe: chemia (WT)
MUTACJE NEGATYWNE
1. Nadwrażliwość [-2 PRC]
2. Alergiczka: ananas, laktoza [-2 PRC]
3. Potępiona: Islam [-1 skup]
4. Nienasycona [-2 OP]
5. Niestabilna [bezsenność, PTSD -4 OP]
MUTACJE POZYTYWNE
1. Farciara
2. Predatorka [+1 PRC]
3. Szósty zmysł [+1 S,OP]
4. Mistrzyni skupienia [+2 OP, skup]
5. Syta [+2 OP w przypadku głodu]
Liczba postów : 1143
Księgarnia Cerise była jednym z pierwszych miejsc, które odwiedziła jako wampir te dwa lata temu. Kiedy siedziała w mieszkaniu, bojąc się wyjść na miasto ze względu na nowonabyte umiejętności i nie miała się czym zająć. Siedzenie na różnych social-mediach w środku nocy nie było takie ciekawe, szczególnie, że nie chciała znajdować nowych znajomych, których prędzej czy później musiałaby porzucić ze względu na... to wszystko. Zapytała więc Silvana czy być może istnieje jakaś księgarnia, do której mogłaby się wybrać po zmierzchu, a on wraz z Connie zaproponowali jej miejsce, w którym urzędowała Cerise. Od tamtej pory minęły jakieś dwa lata, a Ida była stałą klientką. Zaopatrywała się w książki tylko z tego jednego punktu, ale oprócz tego zakolegowała się z Draculą. Często spotykały się na jakieś plotki czy wspólne picie herbaty czy tam krwi, w zależności od humoru.
W tamten pogodny czwartek weszła do księgarni z uśmiechem na ustach.
— Hejka Ceri! — Przywitała się z dziewczyną, po czym stanęła przed najbliższym regałem, szukając czegoś dla siebie. — Co tam u ciebie? Jestem w pilnej potrzebie dobrego fantasy. — Mówiła dalej lustrując grzbiety książek, odhaczając co już zdążyła kiedyś przeczytać. — Ostatnim razem skusiłam się na ten cały "Dwór cierni i róż", tyle polecań co o nim widziałam na bookstagramach i tiktoku. I o matko, powinnam spytać wcześniej ciebie, na pewno byś mnie nie wpuściła na taką minę, no a co, jak już zaczęłam to przeczytałam całą serię. Koszmar. — Trajkotała przez chwilę, aż w końcu opadła na fotel i westchnęła głęboko, pozwalając odpowiedzieć swojej przyjaciółce.
W tamten pogodny czwartek weszła do księgarni z uśmiechem na ustach.
— Hejka Ceri! — Przywitała się z dziewczyną, po czym stanęła przed najbliższym regałem, szukając czegoś dla siebie. — Co tam u ciebie? Jestem w pilnej potrzebie dobrego fantasy. — Mówiła dalej lustrując grzbiety książek, odhaczając co już zdążyła kiedyś przeczytać. — Ostatnim razem skusiłam się na ten cały "Dwór cierni i róż", tyle polecań co o nim widziałam na bookstagramach i tiktoku. I o matko, powinnam spytać wcześniej ciebie, na pewno byś mnie nie wpuściła na taką minę, no a co, jak już zaczęłam to przeczytałam całą serię. Koszmar. — Trajkotała przez chwilę, aż w końcu opadła na fotel i westchnęła głęboko, pozwalając odpowiedzieć swojej przyjaciółce.
Stały bywalec
Loguj się codziennie minimum przez dwa tygodnie.
Szczęściarz
Na jednej sesji wylosuj w kościach 3 sukcesy pod rząd.
milestone 1000
Napisałeś 1000 postów! Brawo!