Wiaterek

+11
Mistrz Gry
Elisabeth Riche
Jack Riche
Egon Cadieux
Marr
Wei Liu
Tahira
Marcus Wijsheid
Sahak Darbinyan
Yueying
Jun
15 posters

Strona 6 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Jun

Jun
Liczba postów : 1122
First topic message reminder :

Wiaterek zaprasza

Przyjmuję listy, prezenty, maile, smsy, mmsy
Stały bywalec
Loguj się codziennie minimum przez dwa tygodnie.
milestone 1000
Napisałeś 1000 postów! Brawo!

Mistrz Gry

Mistrz Gry
Liczba postów : 848

Masz 1 wiadomość od: Beatrice

Moi Drodzy.
Dostałam informacje, od innych rodów z dochodzenia w sprawie Hanibala. Oraz pewien list, który potwierdził w pełni moje przypuszczenia w kwestii tego, kto może być mordercą. Proszę, zapoznajcie się z jego treścią.

List od Szczęściary napisał:Moja słodka Beatrice,

Jak Ci idzie inwestygacja? Słyszałam, że mocno zaangażowałaś się w sprawę. Czyżbyś przejrzała pewne rzeczy? A może już wiesz, że sprawcą całego zamieszania jest jeden z Was? Zabawna sprawa: biedaka zmieniono wbrew jego woli – nic dziwnego, najwyraźniej ktoś zapomniał po sobie posprzątać, zostawiając go na pastwę losu. Nie pytaj skąd wiem: po prostu to wiem: że tą, która podarowała łaskę biedaczynie była Elisabeth. Przypadek? A może dziwne poczucie obowiązku wobec swoich rodaków? Intencje miała dobre – szkoda tylko, że młody nieśmiertelny nie przyjął transformacji dobrze.

~S

PS: Oto garść informacji...

Imię: Jacques Lefebvre
Rasa: wampir przemieniony (z umiejętnością rodową)
Spokrewniony przez: Radną Elisabeth
Status: żyje
Stanowisko: morderca z Paryża odpowiedzialny za morderstwo ludzi.
Powód: pragnienie zemsty na swoim mordercy, wampirzycy, którą do dziś opisuje mianem Azjatki z dziwnym kolorem włosów, która podobno przybyła do Paryża przed balem u Scalettich.
Miejsce pobytu: Dom Rodu Van Der Eretein

Właśnie wysłałam dwójkę moich krewnych, żeby go zatrzymać. Mam go przyprowadzić do Was czy przyjedzie ktoś od was po niego?
Proszę o szybką informację co mam robić.

Beatrice
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Marcus Wijsheid

Marcus Wijsheid
Liczba postów : 588

Masz 1 wiadomość od: Marcus

Jestem z Seleną. Jadę do Beatrice, Przyjechać po kogoś?

Marcus Wijsheid

Marcus Wijsheid

Masz 1 wiadomość od: Marcus

Elisabeth jest u niego. Nie mam pewności czy czytała wiadomość od Beatrice.

Yueying

Yueying
Liczba postów : 1182

Masz 1 wiadomość od: Sel

Jeśli ktoś, zwany Claudem, będzie pytał - właśnie podałam się za Twoją familiantkę, skoro i tak pachnę Tobą na odległość. Cieszysz się? ;> 

Yueying

Yueying

Masz 1 wiadomość od: Sel

Obiecałam mu, że jako mój mistrz odkupisz mu zniszczone spodnie i buty (puder mi się wysypał, tak, ten biały, z teatru) <3

Tahira

Tahira
Liczba postów : 1257
14.01 W gabinecie znajdującym się w siedzibie Rady została pozostawiona granatowa koperta, a w niej pasująca odcieniem papeteria ze złocistą kaligrafią niosącą ze sobą poniżesze słowa:

Wiatr wie, jak trzeba nacichać...
Za oknem — mrok się kołysze.
Nie widać świata, nie słychać.
Lecz ja coś widzę i słyszę...

Ktoś z płaczem ku mnie z dna losu
Bezradną wyciąga rękę!
Nie znam obcego mi głosu.
Ale znam dobrze tę mękę!

Zaklina, błaga i woła,
Więc w mrok wybiegam na drogę.
I, nic nie widząc dokoła,
Zrozumieć siebie nie mogę!

W brzozie mgła sępi się wiotka.
Sen pusty!... Wracam do domu...
Nie! Nikt się z nikim nie spotka,
Nikt nie pomoże nikomu...

Dziękuję, że Ty zechciałeś spotkać i pomóc mnie ريح من الشرق
Pamięci spotkania.

T.

Elisabeth Riche

Elisabeth Riche
Liczba postów : 635
Lou otrzymał paczkę, w której znajdowały się bokserki (z metką oczywiście, nówki sztuki) i dołączony był liścik "Widząc je pierwszy raz pomyślałam o Tobie. Na pewno będą podkreślać co trzeba xoxo Lisek"
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Elisabeth Riche

Elisabeth Riche
Nie wiem co Ci tam miały niby wróbelki wyśpiewać. Dla Lorenzo tez mam założyć? Czy podarujesz mi jeszcze jeden ładny seksi komplet? No i ja czekam na tą obiecaną herbatkę.

xoxo
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Elisabeth Riche

Elisabeth Riche
Nie obrażaj mnie w taki sposób. Nie mam żadnych tego typu fantazji. Ani Egon, ani Lorenzo, ani nikt inny nie jest moim partnerem/chłopakiem/regularnym kochankiem czy jakkolwiek byś to nazwał. Nie mam o nich fantazji i nie wiem co sobie wyobraziłeś lub co ktoś nagadał, ale nim przejdziesz do podsumowywania mnie, to może najpierw ze mną porozmawiaj? Słaby z ciebie szpieg jednak...

xoxo
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Elisabeth Riche

Elisabeth Riche

To, że widzę się z nim od czasu do czasu to przecież nic nie znaczy. Ostatnio zabrał mnie na gorące źródła. Przyjemna odmiana, nie powiem. Nie spodziewałam się tego. Jednak nie rozumiem tego, iż mam pamiętać by przy nim założyć komplet od Ciebie scratch Zwłaszcza, że większość naszych spotkań jest totalnie przypadkowa.
Wolę wizytę kontrolowaną... Egon lubi zaskakiwać, a zaskoczenie mnie przez was obu w jednym momencie... Może być bardzo niezręczne...
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Elisabeth Riche

Elisabeth Riche
Kto domina, ja? Dobrze wiesz, że ja na dominę akurat w tych sprawach raczej słabo...Także tego...
Moje nóżki mają się bardzo dobrze. Nic im nie dolega.
Za biurkiem mogę siedzieć dużo. Przyzwyczajona jestem.
Lou... Wiaterek - Page 6 1f624
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Yueying

Yueying
Daruj, nie miałam większej ochoty słuchać oburzonych przedstawieniem fanów 😜 Wierz mi, byli nieźle wkurzeni - no jak mi nie było przykro 😇 Co do reszty tego, co działo się za kulisami, mogę się tylko domyślać i zgadzam się, że osoby trzecie nie były wam do niczego potrzebne 😘 Od reszty zostaje wyobraźnia~

Które zdolności, kochanie Ty moje? Bo z tych ciekawszych poza tańcem w powietrzu i szeroko pojętą gimnastyką perfekcyjnie rzucam nożami. Jestem w drodze, będę za jakiś kwadrans. - na coś konkretnie się przygotować?

Yueying

Yueying
A uważasz, że ja się przejęłam? No chyba Cię coś~ Nie widzę problemu, jak to powiadał pewien uszaty.
Czyli czas się przekonać, czy do innych strzela się tak samo dobrze jak do drzew i czy rzut do portretu na czas coś daje... Zabrać coś dla Ciebie też?

Marcus Wijsheid

Marcus Wijsheid
04.03.2023

Marcus przychodzi do Louisa. Odbywają długą rozmowę za zamkniętymi drzwiami. Marcus informuje Louisa, że potrzebuje wyjechać na kilka dni. Obiecuje wrócić za 10 dni. Jeśli po tym czasie się nie odezwie, może uznać, że wpadł w kłopoty. Dodatkowo wyjawia mu powody, dla których wyjeżdża, no przynajmniej te dotyczące jego osoby i związku z Seleną. Dodatkowo informuje mężczyznę, że Mikayla tymczasowo przejmuje jego obowiązki w rodzie oraz ma wszelkie upoważnienia do zarządzania interesami Marcusa, dodaje, że Wilkołaczyca jest osobą godną zaufania nawet w kwestiach Rady.
Przypomina Louisowi, o ofercie, jaką Wampir złożył Marcusowi, informuje go, że jeśli będzie potrzebował jednak pomocy jego ludzi, zgłosi się niebawem. To na pewno daje przyjacielowi do myślenia, że to nie jedyny powód, dla którego wyjeżdża.

Pozostawiam otwartą furtkę do rozegrania tego wątku na sesji fabularnej.

Yueying

Yueying
gdzieś w czasie tygodnia popijawy z Egonkiem

Luuuuuuuush? A mslisz, she wampirze flaki nadażą się na kiełbaski dla wilków? Moszna by je doprawić...

Sponsored content

Strona 6 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: