Wiaterek

+11
Mistrz Gry
Elisabeth Riche
Jack Riche
Egon Cadieux
Marr
Wei Liu
Tahira
Marcus Wijsheid
Sahak Darbinyan
Yueying
Jun
15 posters

Strona 9 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Jun

Jun
Liczba postów : 1122
First topic message reminder :

Wiaterek zaprasza

Przyjmuję listy, prezenty, maile, smsy, mmsy
Stały bywalec
Loguj się codziennie minimum przez dwa tygodnie.
milestone 1000
Napisałeś 1000 postów! Brawo!

Elisabeth Riche

Elisabeth Riche
Liczba postów : 635
Na pewno sobie poradzi. Wierzę w niego i mam nadzieję, że niedługo wszystko się już wyjaśni
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Elisabeth Riche

Elisabeth Riche
Nie mam czego ci wybaczać Mój Miły. Martwię się o Marcusa przede wszystkim aktualnie. Wiem, że sporo od niej zależy, ale... Ja nie umiem pojąć większości jej zachowania. Tak drastycznych, nagłych zmian, które w ułamku sekundy dochodzi o 180 stopni. Bo inaczej nie da się ująć mówienia jednego dnia, aby wyjechał, odpoczął, przemyślał, by kolejnego dnia napisać list pełen... złości. Ostrzegałam go, co może się wydarzyć.
Jun... Ja nie znam Seleny. Chyba nigdy jej nie znałam, choć uważałam za swa przyjaciółkę. Wiem, jak na mnie patrzyłeś wtedy na zebraniu. Czułam Twój wzrok na sobie. Moje myśli jednak krążyły mocno wokół mojej sprzeczki z nią dziesięć dni wcześniej. Przepraszałam ją później jeszcze ale... Nie chciałam ci wtedy mówić, jak bardzo źle się czułam, bo wpadłam w stan, że za mało się staram i tak dalej. Tuż przed zebraniem, dzień wcześniej Egon wyznał miłość. Miałam mętlik w głowie, ale jak zwykle nie chciałam Cię martwić. Możesz być zły do woli, ale to mi poniekąd otworzyło oczy. Dostałam nauczkę, że dla niektórych nie warto się starać i lepiej przekierować to na kogoś innego. Pewnie jeszcze długo bym w tym wszystkim trwała, gdyby nie rozmowa chociażby z Tobą, za co jestem ci wciąż ogromnie wdzięczna...
Przepraszam, teraz ja się rozpisałam z emocji...
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Elisabeth Riche

Elisabeth Riche
Wiesz... True Alfa... Przecież zawsze sobie sam poradzi. Ale tak, za to powinien akurat oberwać po głowie.
Nie chcę, byś wybierał stronę, bo nie o to chodzi. I choć twierdzisz, że ona jest daleka do typowego Azjaty, niestety według niej jest całkowicie odwrotnie. To, jak nauczaliście mnie swej kultury niby spełzło na niczym w zrozumieniu Was. Ale chyba właśnie dlatego, co Ty mówisz, jej nie rozumiem. Pokazałam jej wspomnienia z Ragnarem mając nadzieję, że zrozumie dlaczego tak bardzo bolały mnie pewne kwestie, jak brak wizyty gdy byłam ranna, czy brak informacji na temat Jacka. Po to do niej właściwie poszłam, aby wyjaśnić swoje zachowanie.
Niestety obróciło się to przeciwko mnie i... Przyznam, że wpadłam wtedy w dołek, z którego bym nie wyszła bez wyznania Egona. Czułam się źle, chciałam tylko przepraszać, że byłam zła o to w ogóle. I właściwie przepraszałam. Oczywiście nie wybieraj strony jak pisałam, bo to tylko tak informacyjnie po moich wszystkich przemyśleniach w ostatnim czasie.
też mam nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży, ale każda taka sytuacja będzie to tylko utrudniać i oboje zdajemy sobie z tego sprawę. Wiele dotarło do mnie w ostatnim czasie. Staram się teraz poprawić swe relacje z córką, ułożyć wszystko na nowo i robić dalej to co kocham, czyli dbać o sojusz z całych swych sił.
Już nie ronię łez Mój Miły. Moje wylały się w niezwykle dużej ilości w ostatnim czasie nim wszystko wskoczyło na swoje miejsce. Nadal się dziwnie czuję w związku z wyznaniem, ale to takie... Odświeżające. Poniekąd czuję się z siebie dumna.
Oj nie, nie pozwolę na wysadzanie świata, bo nie po to dbam o ukrycie
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Egon Cadieux

Egon Cadieux
Skrót statystyk : S: 1/5
SPT: 5/5
PRC: 2/5
OP: 1/5
WT: 2/3

SPECJALIZACJE I CECHY
— Aktor
— Kontra
— Pamięć ejdetyczna
— Odczytywanie wspomnień z krwi

MUTACJE NEGATYWNE
— Alergik [skorupiaki, -1 PRC]
— Alergik [kiwi, -1 PRC]
— Nerwus [-2 OP]
— Nosiciel

MUTACJE POZYTYWNE
— Predator [+1 PRC]
— Dobre uzębienie
— Farciarz
Liczba postów : 904

Masz 1 wiadomość od: Egonek

Lou! LOU! Mayday, Mayday!
Powiedz, że masz wolny jakiś wieczór wkrótce
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Egon Cadieux

Egon Cadieux

SPECJALIZACJE I CECHY
— Aktor
— Kontra
— Pamięć ejdetyczna

MUTACJE NEGATYWNE
— Alergik [kiwi, -1 PRC]
— Nerwus [-2 OP]
— Nosiciel

MUTACJE POZYTYWNE
— Predator [+1 PRC]
— Dobre uzębienie
— Farciarz

Nie o to... czekaj co? Jak dla mnie to chyba radzę sobie nieźle i porad nie potrzebuje, zresztą wiedząc że masz ponad millenium to możesz mieć outdated info.
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Egon Cadieux

Egon Cadieux

SPECJALIZACJE I CECHY
— Aktor
— Kontra
— Pamięć ejdetyczna

MUTACJE NEGATYWNE
— Alergik [kiwi, -1 PRC]
— Nerwus [-2 OP]
— Nosiciel

MUTACJE POZYTYWNE
— Predator [+1 PRC]
— Dobre uzębienie
— Farciarz

Nie... masaż przy gorącej herbacie to przepis na katastrofę.
No dobra, ale do rzeczy. Muszę odświeżyć szafę z letnimi ciuchami, żeby nie wyglądać jak młodszy brat Lis. Ja nie mam żadnego ogarnięcia w tym temacie, więc muszę polegać na kimś innym. A, do outfitow muszą pasować najeczki.

milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Yueying

Yueying
Liczba postów : 1182
SMS od Yue, 3 maja - może minutę po wyjściu wampira

Otwórz te drzwi do cholery! Albo oddaj klucz! A najlepiej jedno i drugie!!!!!

Yueying

Yueying
JUN!
Nienawidzę być zamknięta!
Jak możesz!
OTWIERAJ SUKINSYNIE!

Egon Cadieux

Egon Cadieux

SPECJALIZACJE I CECHY
— Aktor
— Kontra
— Pamięć ejdetyczna

MUTACJE NEGATYWNE
— Alergik [kiwi, -1 PRC]
— Nerwus [-2 OP]
— Nosiciel

MUTACJE POZYTYWNE
— Predator [+1 PRC]
— Dobre uzębienie
— Farciarz

No... moja szafa to głównie adidas i nike, ewentualnie jakieś rzeczy z motywem tygrysa. No i bojówki.

milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Elisabeth Riche

Elisabeth Riche
Familiant przyniósł mały pakunek, w którym znajdowała się grecka herbata górska Malotira, opakowanie Lukumii różanej oraz Paksimadia z migdałami. Do tego był załączony liścik:

Tak jak wspominałam, wyjeżdżam na tydzień. Ten mały prezent to takie małe podziękowanie, nie ostatnie na pewno, za wszystko co dla mnie robisz. Mam nadzieję, że miewasz się dobrze, tak samo jak Twój brat Ryuu. mam nadzieję, że ta ziołowa herbatka będzie ci smakować, choć słodkości na pewno będą bardziej pasować do bardziej cierpkich, czarnych herbat. Pamiętaj też, iż tak jak ja mogę liczyć na Ciebie, tak i Ty na mnie. Zawsze będę się o Was martwić, zawsze będę przy Was w razie potrzeby, nawet jeśli Egon byłby bardzo zazdrosny. Zrobiliście dla mnie wiele, więc część mojego serduszka zawsze będzie przez Was obu zajęta.

Z całusami,
Elisabeth
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Sahak Darbinyan

Sahak Darbinyan

Masz 1 wiadomość od: Sahak Darbinyan

Bardzo się cieszę : ) Jaka to sprawa? : ) Moje drzwi stoją dla Ciebie zawsze otworem : ) Przynajmniej te w siedzibie : ) Pozdrawiam Sahak Darbinyan

Yueying

Yueying
Cóż tam słychać u Ciebie drogi Smoku? O czym szepcze wiatr w ciemności nocy, co nie dochodzi do uszu zwykłych ludzi ni synów i córek Nocy czy Księżyca?

Yueying

Yueying

Yueying

Yueying

Yueying

Yueying

Sponsored content

Strona 9 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Powrót do góry