Skrót statystyk : S: 5/5
SPT: 0/5
PRC: 1/5
OP: 3/5
WT: 2/3
SPECJALIZACJE I CECHY
— Niewrażliwy
— Lingwista (WT)
— Lupus (WT)
MUTACJE NEGATYWNE
— Alergik [perfumy, -1 PRC]
— Głodomór [-1 OP/-1 SK/-1 S]
— Nadwrażliwy: smak [-2 PRC]
— Wybredny
MUTACJE POZYTYWNE
— Dobre uzębienie
— Mistrz skupienia [+2 OP, +2SK]
— Predator [+1 PRC]
SPT: 0/5
PRC: 1/5
OP: 3/5
WT: 2/3
SPECJALIZACJE I CECHY
— Niewrażliwy
— Lingwista (WT)
— Lupus (WT)
MUTACJE NEGATYWNE
— Alergik [perfumy, -1 PRC]
— Głodomór [-1 OP/-1 SK/-1 S]
— Nadwrażliwy: smak [-2 PRC]
— Wybredny
MUTACJE POZYTYWNE
— Dobre uzębienie
— Mistrz skupienia [+2 OP, +2SK]
— Predator [+1 PRC]
Liczba postów : 945
Don't be afraid to catch feels
Ride drop top and chase thrills
Ride drop top and chase thrills
Popowa muzyka leciała w tle tylko dla mnie i jakiejś parki siedzącej przy oknie i rozmawiającej od półgodziny. Naczynia zestawili na jednym talerzu oznajmiając, że skończyli jeść i raczej niedługo zaczną się zbierać do domu. Westchnąłem sobie cicho, spojrzałem na sufit i odstawiłem szklankę na blat, zaraz nalewając sobie do niej coli.
-Uuu korzystanie w firmowych zapasów za plecami szefowej?-usłyszałem za plecami głos brunetki i zaraz ze szklanką w dłoni odwróciłem się i ostentacyjnie upiłem kilka łyków napoju.-Doniosę na ciebie kiedyś.-[/b]zmrużyła złote oczka, grożąc mi w żartach.
-Mhmm, wtedy będziesz musiała pożegnać się z darmowymi chipsami.-poruszyłem brwiami, bo jak ona ma coś na mnie, to ja mam coś na nią. Jak iść na dno, to razem. Rumor przy stoliku obwieścił nam, że zakochani opuszczają lokal, a ja siorbałem sobie dalej colę. Mała przerwka w pracy nikomu nie zaszkodziła. Staliśmy tak chwilę, patrząc przed siebie, aż w końcu w ciszy dziewczyna wzięła ścierkę, tackę i ruszyła do stolika aby go ogarnąć, ja z kolei stałem za barem, gotów przyjąć kolejnego klienta, który to się zbliżał do drzwi salonu. Uśmiech na twarz, szklanka pod blat i grzecznie czekamy na koleżkę.
I know you ain't afraid to pop pills
Baby, I know you ain't scared to catch feels
Feels with me
Baby, I know you ain't scared to catch feels
Feels with me
@Lucas Keller
Nigdy się nie nauczą
Zrób coś mega głupiego na sesji.
milestone 500
Napisałeś 500 postów!