Skrót statystyk : S: 5/5
SPT: 0/5
PRC: 1/5
OP: 3/5
WT: 2/3
SPECJALIZACJE I CECHY
— Niewrażliwy
— Lingwista (WT)
— Lupus (WT)
MUTACJE NEGATYWNE
— Alergik [perfumy, -1 PRC]
— Głodomór [-1 OP/-1 SK/-1 S]
— Nadwrażliwy: smak [-2 PRC]
— Wybredny
MUTACJE POZYTYWNE
— Dobre uzębienie
— Mistrz skupienia [+2 OP, +2SK]
— Predator [+1 PRC]
SPT: 0/5
PRC: 1/5
OP: 3/5
WT: 2/3
SPECJALIZACJE I CECHY
— Niewrażliwy
— Lingwista (WT)
— Lupus (WT)
MUTACJE NEGATYWNE
— Alergik [perfumy, -1 PRC]
— Głodomór [-1 OP/-1 SK/-1 S]
— Nadwrażliwy: smak [-2 PRC]
— Wybredny
MUTACJE POZYTYWNE
— Dobre uzębienie
— Mistrz skupienia [+2 OP, +2SK]
— Predator [+1 PRC]
Liczba postów : 945
Kropla potu ściekała mi po czole, kiedy wypięty w stronę nieba odetchnąłem głęboko, czując jak moje mięśnie rozciągają się powoli, z oporem akceptując to co się z nimi dzieje. Ułożyłem dłonie lepiej na piankowej macie, postarałem się zapanować nad plecami, nad głową i nad skupieniem. Dokładnie tak. Wdech, wydech. Licz powoli sekundy, które płynął jak krew z nosa, no wolniej nie mogą! Ile tych sekund tam niby jes- O już...
Padłem na kolana, sapiąc ciężko. Klęcząc na macie, oddychając głośno spojrzałem na moją osobistą instruktorkę.
-To trudniejsze niż myślałem. Spodziewałem się, ze pozycja psa będzie dla mnie bardziej naturalna.-wysiliłem się na taki mały żarcik, który tylko ja zrozumiem, bo w końcu pozycja psa, ja wilkołak. Takie tam... Już wiem, czemu laski za mną nie ganiają. Ale nie chcę robić z tego mojej całek osobowości! Dokładnie, jestem tu w zupełnie innym celu, mianowicie nauki spokoju, kontroli i zapanowania nad sobą.
Obciągnąłem bluzkę, która chociaż wsadzona lekko za gumkę dresów i tak wychodziła z nich trochę przy bardziej wymagających pozycjach. Może powinienem kupić sobie taką obcisłą, rozciągliwą. Kupię sobie body, taki trykocik, jak w balecie mają, to by było dopiero zabawa.
@Universal Person
-To trudniejsze niż myślałem. Spodziewałem się, ze pozycja psa będzie dla mnie bardziej naturalna.-wysiliłem się na taki mały żarcik, który tylko ja zrozumiem, bo w końcu pozycja psa, ja wilkołak. Takie tam... Już wiem, czemu laski za mną nie ganiają. Ale nie chcę robić z tego mojej całek osobowości! Dokładnie, jestem tu w zupełnie innym celu, mianowicie nauki spokoju, kontroli i zapanowania nad sobą.
Obciągnąłem bluzkę, która chociaż wsadzona lekko za gumkę dresów i tak wychodziła z nich trochę przy bardziej wymagających pozycjach. Może powinienem kupić sobie taką obcisłą, rozciągliwą. Kupię sobie body, taki trykocik, jak w balecie mają, to by było dopiero zabawa.
@Universal Person
Nigdy się nie nauczą
Zrób coś mega głupiego na sesji.
milestone 500
Napisałeś 500 postów!