Halide Darbinyan

+4
Sahak Darbinyan
Tahira
Maurice Hoffman
Halide Darbinyan
8 posters

Go down

Halide Darbinyan

Halide Darbinyan
Liczba postów : 81

Masz 1 wiadomość od: WPISZ OD KOGO

TUTAJ WPISZ TREŚĆ WIADOMOŚCI

Maurice Hoffman

Maurice Hoffman
Liczba postów : 400

Masz 1 wiadomość od: WPISZ Maurice Hoffman

Halide, jest pomysł. Moja rodzina (i te babska) twoja i mój dom w St Moritz na święta i sylwestra. Taki wylot to bym planował na 23 grudnia. Daj znać co o tym myślisz, pojeździmy na nartach.
milestone 250
Napisałeś 250 postów!

Tahira

Tahira
Liczba postów : 1257
Zaproszenie zostało wydrukowane złotym atramentem na granatowym arkuszu czerpanego papieru pachnącego różanym olejkiem.

Był czas mrusztławy, ślibkie skrątwy
Na wałzach wiercząc świrypły,
A mizgłe do cna boroglątwy
I zdomne świszczury zgrzypły...

Przez trzysta sześćdziesiąt cztery dni w roku możesz dostawać prezenty bezurodzinowe. I tylko jeden urodzinowy. Z okazji moich 200. urodzin, największym prezentem będzie dla mnie, jeśli pojawisz się w najdłuższą noc w roku, 21 grudnia o 18.00 na herbatkę u Szalonego Kapelusznika w lokalizacji pod tymi koordynatami. Zalecam pełny brzuch, gdyż przewidziane są tylko napitki oraz słodycze. Obowiązkowe stroje inspirowane wszelako twórczością C. Lewisa i jego opowieściami o małej dziewczynce, która wpadła do króliczej nory.

RSVP

Tahira Darbinyan

ps. Strój Kapelusznika jest zarezerwowany, dla niezdecydowanych będą dostępne na miejscu atrybuty kart i pionów szachowych.
pps. Twój olśniewający uśmiech przywodzi mi na myśl kota z Cheshire, co powiesz na tą fuchę?
ppps. Proszę jedź ze starym, chcę się z Tobą napić

OOC:
Zapraszam na dwustulecie przemienienia Taśki! Ruszamy w poniedziałek, newsy w sprawie imprezy będę wrzucać na discordowych ogłoszeniach użytkowników I love you

Sahak Darbinyan

Sahak Darbinyan
Liczba postów : 904

07.11.22 Masz 1 wiadomość od: Sahak

Jeśli masz jakichś familiantów podaj mi ich nazwiska będę robić czystki zachowam tych którym ufasz : )
Sahak

Tahira

Tahira
Liczba postów : 1257

Masz 1 wiadomość od: Najlepsza siostra na świecie

Szykuje się niezła akcja-fundacja, bardzo dużo siana do przewalenia. Bez Ciebie nie idę kochana, trzeba ogarnąć oba światy, żeby to się kupy trzymało. Wpadniesz jutro do kamienicy, żeby to przegadać?

Maurice Hoffman

Maurice Hoffman

Masz 1 wiadomość od: Maurice Hoffman

Zerwałem z Idą. Lecę z Jannikiem do Maroko, mamy domek na plaży. Chcesz z nami?
milestone 250
Napisałeś 250 postów!

Maurice Hoffman

Maurice Hoffman

Masz 1 wiadomość od: Maurice

Poproszę go, żeby w walizce przewiózł. Spotykamy się jutro na lotnisku? Mogę kupić nam bilety.
milestone 250
Napisałeś 250 postów!

Maurice Hoffman

Maurice Hoffman

Masz 1 wiadomość od: Maurice

Z tydzień pewnie, jak nie dłużej, nie wiem czikita, nie planuje niczego.
milestone 250
Napisałeś 250 postów!

Ida Olszewska

Ida Olszewska
Skrót statystyk : S: 0/5
SPT: 3/5
PRC: 3/5
OP: 2/5
WT: 2/3

SPECJALIZACJE I CECHY
— Aktorka
— Nauki ścisłe: chemia (WT)

MUTACJE NEGATYWNE
1. Nadwrażliwość [-2 PRC]
2. Alergiczka: ananas, laktoza [-2 PRC]
3. Potępiona: Islam [-1 skup]
4. Nienasycona [-2 OP]
5. Niestabilna [bezsenność, PTSD -4 OP]

MUTACJE POZYTYWNE
1. Farciara
2. Predatorka [+1 PRC]
3. Szósty zmysł [+1 S,OP]
4. Mistrzyni skupienia [+2 OP, skup]
5. Syta [+2 OP w przypadku głodu]
Liczba postów : 1144

Masz 3 wiadomości od: Ida

Pojebało go, pojebało mnie.

Zabił się prawie, kurwa, krwi to stracił tyle co ja przez tydzień nie wypiję.

Ale to moja wina, bo go nie kocham niby. Kurwa on nawet nie wie co to znaczy, ale to JA go nie kocham.

Szczęściarz
Na jednej sesji wylosuj w kościach 3 sukcesy pod rząd.
milestone 1000
Napisałeś 1000 postów! Brawo!

Ida Olszewska

Ida Olszewska
Skrót statystyk : S: 0/5
SPT: 3/5
WT: 2/3

SPECJALIZACJE I CECHY
— Aktorka
— Nauki ścisłe: chemia (WT)

MUTACJE NEGATYWNE
1. Nadwrażliwość [-2 PRC]
2. Alergiczka: ananas, laktoza [-2 PRC]
3. Potępiona: Islam [-1 skup]
4. Nienasycona [-2 OP]
5. Niestabilna [bezsenność, PTSD -4 OP]

MUTACJE POZYTYWNE
1. Farciara
2. Predatorka [+1 PRC]
3. Szósty zmysł [+1 S,OP]
4. Mistrzyni skupienia [+2 OP, skup]
5. Syta [+2 OP w przypadku głodu]
Liczba postów : 1144

Masz 3 wiadomości od: Ida

No jak się czuję, no chujowo, co mam powiedzieć.

Możemy się spotkać jak wrócicie, pewnie, ale będę narzekałą

Nie będę w niego niczym rzucać, nie chcę o nim na razie myśleć.

Stały bywalec
Loguj się codziennie minimum przez dwa tygodnie.
Szczęściarz
Na jednej sesji wylosuj w kościach 3 sukcesy pod rząd.
milestone 1000
Napisałeś 1000 postów! Brawo!

Silvan Zimmerman

Silvan Zimmerman
Liczba postów : 792

Masz 1 wiadomość od: Silvan Zimmerman

Proszę uważaj na niego, by nie zrobił nic głupiego. Zwłaszcza przy Janniku.
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Sahak Darbinyan

Sahak Darbinyan
Liczba postów : 904

Masz 1 wiadomość od: Ojciec

Rue des Archives poszło z dymem. Tahira trzasnęła drzwiami. Wiesz gdzie jest?

Cecil de Vere

Cecil de Vere
Skrót statystyk : S: 2/5
SPT: 1/5
WT: 0/3

SPECJALIZACJE I CECHY
— Aktor

MUTACJE NEGATYWNE
— Bezpłodny
— Okaleczony [-1 ukrycie w tłumie]
— Konserwatysta [-1 skup]
— Lęk [-2 OP]
— Alergik [proszek do prania, -1 PRC]
— Nadwrażliwy [słuch, -2 PRC]

MUTACJE POZYTYWNE
— Farciarz
— Szósty zmysł [+1 SPT/OP]
— Predator [+1 PRC]
Liczba postów : 624

List wysłany pod koniec lutego 2024

Droga Halide,

w pierwszej kolejności chciałbym przeprosić Cię za brak wiadomości ostatnio. Prawdę mówiąc, ubiegłe miesiące zaskoczyły mnie wieloma sprawami, mniej lub bardziej istotnymi, które jakimś sposobem zdarzyło mi się pominąć. List do Ciebie, oczywiście, należał do tych drugich - nie zrozummy się źle! Tak, czy inaczej, przyjmę każdą pokutę, jaką mi wyznaczysz w ramach zadośćuczynienia. Prawdę mówiąc nie wiem, czy wolałbym rozmawiać o tym, z czym do Ciebie dziś piszę, w cztery oczy, ale nie oznacza to jeszcze, że odmówię zabrania Cię do najlepszej restauracji, jaką to miasto oferuje, jeśli tylko wyrazisz na to chęć.

Jak już wspomniałem, piszę do Ciebie ze sprawą. Dość nietypową być może, przynajmniej jak na mnie, ale nie każ tłumaczyć mi się z tego jak uczniakowi, błagam. Uznajmy, że chodzi o kwestię czysto teoretyczną, dociekanie intelektualne. Tym bardziej, że jestem pewien, rozmawialiśmy już na ten lub złudnie do niego podobny temat wcześniej.

Jak oboje dobrze wiemy, zdarzyło Ci się popełnić wycieczkę na ślubny kobierzec niejednokrotnie. Jak wnoszę z moich prywatnych, być może niezbyt obiektywnych obserwacji, przynajmniej część związków, jakie się z tym łączyły, była całkiem udana, żeby nie powiedzieć wprost: szczęśliwa. Może nie uwierzysz mi na słowo, albo uznasz za starego głupca i konfabulanta, ale pamiętam Twoje pierwsze wesele, jakby to było wczoraj. W swoim długim życiu rzadko widywałem szczęśliwszych ludzi. Stąd uznałem, że pytanie kołaczące się w mojej głowie od jakiegoś czasu najsensowniej będzie skierować właśnie do Ciebie, jak do osoby zaznajomionej z tematem w sposób, zdaje mi się, wysoce osobisty. Pisząc ten list dalej wyobrażam sobie, że przeklinasz mnie już w myślach za przedłużanie, przechodzę więc do meritum. Jeśli uznasz moje pytanie za nieodpowiednie, proszę, nie wahaj się zignorować je zupełnie - zrozumiem w stu procentach. Niemniej jednak, byłbym niezmiernie wdzięczny za uchylenie choć rąbka tajemnicy. O co chodzi? Otóż: kiedy spotkałaś swojego pierwszego (lub dowolnego kolejnego, nie będę wybrzydzać) męża, skąd wiedziałaś, że żywisz wobec niego wystarczająco głębokie uczucia, by decydować się na ślub? Romantyczne uniesienia nie są dla mnie jasne, jak pewnie zdążyłaś się już domyśleć, a potrzebuję rozeznać się w niektórych sprawach. Nie jest to, oczywiście, sprawa życia i śmierci, ale wydaje mi się, że w moim wieku powinno się już takie sprawy rozumieć.

Mam nadzieję, że zobaczymy się niebawem lub przynajmniej usłyszę od Ciebie przed następną zimą. Nie widziałem Cię dawno w siedzibie frakcji, ale z drugiej strony sam nie bywam tam często - być może trzeba to będzie zmienić.

Proszę, bądź bezpieczna, przynajmniej na tyle, na ile to w obecnych czasach możliwe.

Twój,
Cecil de Vere

It ain't always what it seems
when you cling onto a dream
it ain't always there to please you
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Guillaume Durand

Guillaume Durand
Liczba postów : 14

Wiadomość jest listem, zapięczetowanym i sygnowanym przez Guillaume. Zapisany szerokim, ale estetycznym charakterem pisma.

Droga Pani Darbinyan,

konieczne będzie Pani zaangażowanie w rozmowy z osobnikami spoza frakcji. Chciałbym, by nasi dyplomaci wystosowali oficjalne podziękowania za pomoc w akcjach na terenach baz ordo z poprzedniego miesiąca. Ponadto, chciałbym zaproponować im sojusz - schronienie i pomoc w trakcie walki. Nie powinniśmy robić sobie wrogów na własnym polu, gdy mamy wspólny cel do osiągnięcia. Wraz z szefową frakcji wilkołaków zaplanowaliśmy wspólne spotkanie naszych dyplomatów. Proszę o uczestnictwo i wspólne wybranie przedstawicieli do rozmowy z osobnikami bezfrakcyjnymi. Może wtedy, gdy pokażemy, że oficjalnie działamy ponad podziałami, łatwiej będzie nam osiągnąć konsensus.

Z wyrazami szacunku,

Guillaume Durand

Szef Frakcji Wampirów

Sponsored content

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: