Liczba postów : 318
milestone 250
Napisałeś 250 postów!
Altera Mundi :: organizacja :: Dla graczy :: Kartoteki :: Korespondencja
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Marr
Jun
Podał Louisowi beżowy folder, w którym znajdował się w folii list od szczęściary oraz transkrypcja fragmentu rozmowy Scaletti na szyfrowanym kanale komunikacji cyfrowej i płyta CD z tym samym urywkiem rozmowy: nagraniem z ekranu Sahaka, z kamerami członków rodu i czatem tekstowym, gdzie ród wybiera mężczyznę na swojego reprezentanta.
Sahak Darbinyan
Mistrz Gry
List od Szczęściary napisał:Moja słodka Beatrice,
Jak Ci idzie inwestygacja? Słyszałam, że mocno zaangażowałaś się w sprawę. Czyżbyś przejrzała pewne rzeczy? A może już wiesz, że sprawcą całego zamieszania jest jeden z Was? Zabawna sprawa: biedaka zmieniono wbrew jego woli – nic dziwnego, najwyraźniej ktoś zapomniał po sobie posprzątać, zostawiając go na pastwę losu. Nie pytaj skąd wiem: po prostu to wiem: że tą, która podarowała łaskę biedaczynie była Elisabeth. Przypadek? A może dziwne poczucie obowiązku wobec swoich rodaków? Intencje miała dobre – szkoda tylko, że młody nieśmiertelny nie przyjął transformacji dobrze.
~S
PS: Oto garść informacji...
Imię: Jacques Lefebvre
Rasa: wampir przemieniony (z umiejętnością rodową)
Spokrewniony przez: Radną Elisabeth
Status: żyje
Stanowisko: morderca z Paryża odpowiedzialny za morderstwo ludzi.
Powód: pragnienie zemsty na swoim mordercy, wampirzycy, którą do dziś opisuje mianem Azjatki z dziwnym kolorem włosów, która podobno przybyła do Paryża przed balem u Scalettich.
Miejsce pobytu: Dom Rodu Van Der Eretein
Marcus Wijsheid
Marcus Wijsheid
Egon Cadieux
Egon Cadieux
Egon Cadieux
Egon Cadieux
Marcus Wijsheid
Elisabeth Riche
Elisabeth Riche
Elisabeth Riche
Elisabeth Riche