03 III - I'm in your hands now

2 posters

Strona 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Ashley J. Blake

Ashley J. Blake
Liczba postów : 208
First topic message reminder :

Kobieta już jakiś czas temu umówiła się na wykonanie całkiem sporego tatuażu. Podejrzewała, że nie będzie to kwestia tylko jednej wizyty w tym salonie. Dość popularne było wykonywanie obszernych artów na kilka sesji. W cale jej to akurat nie dziwiło. pamiętała doskonale, jak miała wykonywany ten SEALs. Czuła się po nim zmęczona, a i tatuator miał przecież swoje siły, którymi dysponował. Zawsze była pod wrażeniem tego, co potrafili stworzyć. Owszem, niektórzy byli do bani, ale dlatego nie bez powodu wpierw sobie wyszukała wszelkie opinie na internetach i dopytując ludzi prywatnie. Nie miała zamiaru oddać się w ręce kogoś, kto by wszystko spierniczył. Co to, to nie, szanujmy się.
Weszła do budynku i rozejrzała się za potencjalną recepcją czy osobą, która by ją odpowiednio pokierowała. Było dość wcześnie, właściwie tuz po otwarciu. Trzymała więc w łapkach termiczny kubek wypełniony mocną, czarną kawą, bo jakże bez tego funkcjonować tak wcześnie? No po prostu inaczej się nie dało.
- Witam, jestem Ashley, byłam umówiona na wykonanie krakena na plecach - powiedziała pogodnie witając się i zaczynając rozpinać swoją kurtkę. Charakterystyczny, amerykański akcent było słychać z daleka, jednak jej francuski był płynny i w pełni zrozumiały.

@Mikayla Adakai
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Ashley J. Blake

Ashley J. Blake

@Mikayla Adakai
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Mikayla Adakai

Mikayla Adakai
Liczba postów : 87

@Ashley J. Blake

Ashley J. Blake

Ashley J. Blake

@Mikayla Adakai
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Mikayla Adakai

Mikayla Adakai

Ashley J. Blake

Ashley J. Blake

@Mikayla Adakai
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Mikayla Adakai

Mikayla Adakai

@Ashley J. Blake

Ashley J. Blake

Ashley J. Blake

@Mikayla Adakai
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Mikayla Adakai

Mikayla Adakai

@Ashley J. Blake

Ashley J. Blake

Ashley J. Blake

@Mikayla Adakai
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Mikayla Adakai

Mikayla Adakai

@Ashley J. Blake

Ashley J. Blake

Ashley J. Blake

@Mikayla Adakai
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Mikayla Adakai

Mikayla Adakai

@Ashley J. Blake

Ashley J. Blake

Ashley J. Blake

@Mikayla Adakai
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Mikayla Adakai

Mikayla Adakai

@Ashley J. Blake

Ashley J. Blake

Ashley J. Blake
Uśmiechnęła się zadowolona, bo jak zwyczajny człowiek, komplementy lubiła. Nie była jednak jak typowa kobitka, co by zaraz się rumienić niczym nastolatka i wypierać się, że przecież wygląda strasznie. Oj co to, to nie. Uśmiechnęła się tym szerzej na słowa Indianki radośnie jeszcze bardziej się eksponując jak wyglądała na dany moment, co by brunetka miała co oglądać w tym jakże przyjemnym momencie.
Tatuaż fakt, nie zając, nie ucieknie. No i oczywiście, że w niedługim czasie, bo graczka jak ten radosny debil już wszem i wobec pisała na późniejszych sesjach, że przecież już go tam gdzieś widać. Nawet jeśli tylko kawałek, to już musi być. Proszę nie krzyczeć, po prostu to jest zbyt przyjemna myśl o tym wszystkim. Faktem było jednak to, że no tuż po tatuażu mogło by być ciężko z Ashley, bo jednak taka sesyjka jest dość wyczerpująca, a już zwłaszcza, jak jest co przy tym robić.
Barmanka mimowolnie wtuliła się w dłoń, która przez chwilę znajdowała się na jej policzku. Zamruczała cicho, gdy tatuatorka wplotła dłoń w jej włosy i uśmiechnęła się cwanie.
- Jak najbardziej - powiedziała mrukliwym głosem zadowolenia. Oczywiście, że zapraszała bo why not? Skoro trafiło się, że mogły uzyskać we dwie takie przyjemności, gdzie jeszcze obie są jak w niebo wzięte, to jak najbardziej! Przecież takich okazji to grzech nie wykorzystać przecież.
- Nie wiem jak ktoś śmiałby na ciebie narzekać. Heretyk! A niech się go nią, dla mnie lepiej i z przyjemnością skorzystam z takowej propozycji. Częstsze spotkania na takie przyjemności? Żadne słodkości nie dadzą mi tyle endorfin co ty. Wierz mi, ja też o takie spotkania raczej nie proszę. Zwykle kończy się na jednym, czasem na dwóch, ale... Jak najbardziej chętna jestem na znacznie więcej.... Za bardzo mi posmakowałaś - powiedziała pogodnie. Położyła się jednak tuż obok niej, bo zmęczenie co raz bardziej w nią uderzało. Musiała chwilę odsapnąć aby się jakkolwiek ogarnąć, bo w końcu dzień nadal był młody.
Przyszedł jednak i ten moment, gdzie trzeba było się i ogarnąć. Prysznic był jednak niezwykle przyjemną opcją w wykonaniu tej szalonej dwójki. Udało im się nawet coś zjeść. Umówiły się przy okazji na za kilka dni co by grzecznie tatuaż ogarnąć, bo mimo wszystko byłej wojskowej zależało. Teraz było jednak to wszystko znacznie ciekawsze. Numery telefonów wymieniły, bo przecież takich kontaktów nie ogarnąć tooo.... No nie da się inaczej przecież. Idealne pożegnanie tego już na pewno nie poranka.

[zt/2]
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Sponsored content

Strona 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: