Dorien

+6
Mistrz Gry
Katrine Storstrand
Lorenzo Van der Eretein
Tahira
Henriette de Rouvroy
Dorien Crawley
10 posters

Strona 1 z 2 1, 2  Next

Go down

Dorien Crawley

Dorien Crawley
Skrót statystyk : S: 4/5
SPT: 2/5
PRC: 2/5
OP: 3/5
WT: 1/3

SPECJALIZACJE I CECHY
— Niewrażliwy
— Myślistwo (WT)

MUTACJE NEGATYWNE
— Konserwatysta [-1 skup]
— Potępiony [Chrześcijaństwo, Judaizm, -1 skup]
— Wybrakowany [-1 ukrywanie nadnat.]
— Fagofobia [-2 OP]
— Alergik [soja, -1 PRC]
— Alergik [penicylina, -1 PRC]

MUTACJE POZYTYWNE
— Predator [+1 PRC]
— Dobre uzębienie
— Farciarz
— Uczony [wilkołaki]
Liczba postów : 1037
Kod:
<div class="kp-right">
<div class="kp-left"><div class="cat-name kp-header kp-header-p"><h2>Masz 1 wiadomość od: WPISZ OD KOGO</h2></div><div class="kp-fields"><div class="kp-field" title="txt">TUTAJ WPISZ TREŚĆ WIADOMOŚCI
</div></div></div></div>
Stały bywalec
Loguj się codziennie minimum przez dwa tygodnie.
Szczęściarz
Na jednej sesji wylosuj w kościach 3 sukcesy pod rząd.
milestone 1000
Napisałeś 1000 postów! Brawo!

Henriette de Rouvroy

Henriette de Rouvroy
Liczba postów : 158

Masz 1 wiadomość od: Pumpkin

Gdzie ty jesteś?

Zabije cię

Przepraszam, nie wyspałam się

Jednak nie przepraszam, ty widzisz, która godzina jest?

Nara dwulicowy jesteś
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Tahira

Tahira
Liczba postów : 1257
Zaproszenie zostało wydrukowane złotym atramentem na granatowym arkuszu czerpanego papieru pachnącego różanym olejkiem.

Był czas mrusztławy, ślibkie skrątwy
Na wałzach wiercząc świrypły,
A mizgłe do cna boroglątwy
I zdomne świszczury zgrzypły...

Przez trzysta sześćdziesiąt cztery dni w roku możesz dostawać prezenty bezurodzinowe. I tylko jeden urodzinowy. Z okazji moich 200. urodzin, największym prezentem będzie dla mnie, jeśli pojawisz się w najdłuższą noc w roku, 21 grudnia o 18.00 na herbatkę u Szalonego Kapelusznika w lokalizacji pod tymi koordynatami. Zalecam pełny brzuch, gdyż przewidziane są tylko napitki oraz słodycze. Obowiązkowe stroje inspirowane wszelako twórczością C. Lewisa i jego opowieściami o małej dziewczynce, która wpadła do króliczej nory.

RSVP

Tahira Darbinyan

ps. Strój Kapelusznika jest zarezerwowany, dla niezdecydowanych będą dostępne na miejscu atrybuty kart i pionów szachowych.

OOC:
Zapraszam na dwustulecie przemienienia Taśki! Ruszamy w poniedziałek, newsy w sprawie imprezy będę wrzucać na discordowych ogłoszeniach użytkowników I love you

Lorenzo Van der Eretein

Lorenzo Van der Eretein
Liczba postów : 88

Do Doriena została dostarczona ładnie zapakowana paczka, w której znajdowało się drogie wino z destylarni Merlota. Przyczepiony był także list w kopercie.
Witaj Dorianie,

dawno nie mieliśmy okazji aby wspólnie porozmawiać o nowych jak i starych czasach. Chciałbym to zmienić dzięki temu listowi. Razem z rodziną organizujemy sylwestra na którego chciałbym ciebie serdecznie zaprosić. Mam nadzieje, że się zobaczymy i będzie okazja na rozmowę.

Z pozdrowieniami, Lorenzo

PS. Jakbyś się nie mógł zdecydować mam nadzieje że mała próba przekupstwa w postaci wybornego wina zadziała.

Dorien  Ed96dc3917a4d368d89f3c2d28085bbf0675b3b8

Tahira

Tahira
13.01.2023 około godziny 21

Masz 1 wiadomość od: Mezzo Tahira Darbinyan

Robię rekonesans opery, okazuje się, że ma ona zalane podziemia zupełnie jak w książce. Poprzedni właściciele z pewnością mieli opracowane swoje drogi ucieczki, ale wolałabym wytyczyć z kimś zaufanym nowe szlaki, szczególnie, że te które widziałam biegną raczej do centrum, aniżeli odśrodkowo na północ. Niestety tonę w biurokracji i nie będę mieć czasu w najbliższych tygodniach na zejście w głąb, ale zaprosiłam obserwatora Dracul i kilka zaufanych wampirów. Co Ty na to? Miałbyś ochotę się w to pobawić? Będę wisiała Ci przysługę Razz Przyda się Twój nos. 15.01 byłby dla Ciebie ok? Daj znać, muszę uprzedzić stróża.

Tahira

Tahira

Nie ma czego gratulować, nie był to mój pomysł ani wygrany przetarg. Ojciec musiał się pokazać, to mój prezent na 200. Ale nie narzekam, próbuję jakoś to ogarnąć, poczuć się jak właścicielka, a nie przypadkowa osoba, która zajrzała do biura. Bardzo chciałabym z wami iść, ale tego dnia akurat nie mogę, bo jestem już umówiona. Odezwij się po akcji, jak będę mogła już gadać, chętnie posłucham, czy Ci w ogóle coś takiego leży, wiesz... jedno wyjście ewakuacyjne, nie sprawia, że inne dziury wokół tego bajora nie będą potrzebowały zaklejenia. A może tradycyjny stek za tydzień? ps. W ogóle gadałeś z Hettie ostatnio? Nie odpowiada mi na wiadomości.

Tahira

Tahira

Mezzo prowadzi się samo, ma dobrych menagerów, a o sklepie... o nim wolę nie mówić. Faktem jest, że kocham operę, choć z nieco cieplejszych, włoskich terenów, a funkcja właściciela jest mało obciążająca. Nie wiem, może chciał mi tym powiedzieć, że mam w końcu dorosnąć, kłamstwem byłoby, jednak gdybym powiedziała, że nie ekscytują mnie możliwości tego miejsca. Zmartwiłeś mnie, jeśli chodzi o sprawę Hettie, ale też cieszę się, że jesteś poinformowany i chcesz się ze mną tą informacją podzielić. Jesteśmy w kontakcie.

Tahira

Tahira

Akcją zawiaduje Constanza Moreau i to ona da Ci znać konkretnie godzinę. Podejrzewam, że będą to późno, po spektaklu, kiedy nie ma już ani publiczności ani artystów wałęsających się wam pod nogami. Baw się dobrze, czekam na wieści!

Katrine Storstrand

Katrine Storstrand
Liczba postów : 315

Masz 1 wiadomość od: Katrine

Czemu Cię nie ma na walnej imprezie wilkołaków? Wprawdzie widać jakieś pijawki i ludzi, ale w zasadzie jest fajnie. Wiesz, natura i te sprawy. I żadnych zagrożeń!

Masz 1 wiadomość od: Katrine

I weź nie pierdol z łaski swojej. Jest mięcho, jest wódka i ognicho z kiełbaskami. Potrzeba Ci czegoś więcej dla dobrej zabawy? Mają też fajny konkurs ze strzelaniem po pijaku. No chodź, będzie spoko. Zawsze można się wyluzować.

Not alone
milestone 250
Napisałeś 250 postów!

Katrine Storstrand

Katrine Storstrand
Liczba postów : 315

Masz 1 wiadomość od: Kat

Bo wyglądasz na faceta, dla którego impreza w lesie jest poniżej godności~

Not alone
milestone 250
Napisałeś 250 postów!

Mistrz Gry

Mistrz Gry
Liczba postów : 848
Na twoją pocztę przychodzi wiadomość

Masz 1 wiadomość od: Marcus Wijsheid

01.04.2023 godzina 7:01
Wiadomość Automatyczna:
Pasek wypłat za okres: Marzec 2023

Do wiadomości dołączony był dokument. Wynagrodzenie, z tytułu mieszkańca Rodu, które wpłynęło na twoje konto to 500 tys Euro. Dodatkowo wynagrodzenie za posadę Obserwatora 1,2 mln. Co daje łączną kwotę 1,7 Mln Euro.
Z tytułu wypłaty dywidendy za udziały w wysokości 0,5% Wszystkich Firm Rodu, wypłacono wynagrodzenie wysokości 400 Mln Euro
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Yueying

Yueying
Liczba postów : 1182

Masz 1 wiadomość od: Selena 17/04/2023

W skali od 1 do 10 jak bardzo narzekasz na brak zajęć? I jak bardzo masz ochotę komuś spuścić łomot? (w słusznej sprawie oczywiście)

Yue (dawniej Sel)

Yueying

Yueying

Masz 2 wiadomości od: Selena

Ten dzień nie jest dobry. W sumie nawet ostatnie dwa tygodnie nie są dobre.
Kłusownikom leśnym. Najlepiej dzisiaj, mam ochotę komuś spuścić wpieprz, a oni mi wiszą od początku miesiąca.

Yueying

Yueying

Masz 3 wiadomości od: Selena

Nie pierdolę. W lesie są kłusownicy.
Mają wnyki-kolce pokryte srebrem i trutką.
Chętny zrobić z nimi porządek?

Yueying

Yueying

Masz 4 wiadomości od: Selena

Nie wiem, czy w Twoim. Tu byli. [pineska z wątku z Samem] Ale pewnie tak.
W sumie nie radzę.
Ostatnio dostali strzałkami z LSD.
Ale jakby co, to smacznego. Pożyczysz strzelbę?

Sponsored content

Strona 1 z 2 1, 2  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: