Sahak Darbinyan

+18
Claude Van der Eretein
Theo Lacroix
Mikayla Adakai
Silvan Zimmerman
Tahira
Marcus Wijsheid
Constanza Moreau
Maurice Hoffman
Amelia Van der Eretein
Edmé Le Blanc
Marr
Elisabeth Riche
Jun
Egon Cadieux
Mistrz Gry
Cerise Dracula
Yueying
Sahak Darbinyan
22 posters

Strona 6 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Sahak Darbinyan

Sahak Darbinyan
Liczba postów : 904
First topic message reminder :

Kod:
<div class="kp-right">
<div class="kp-left"><div class="cat-name kp-header kp-header-p"><h2>Masz 1 wiadomość od: WPISZ OD KOGO</h2></div><div class="kp-fields"><div class="kp-field" title="txt">TUTAJ WPISZ TREŚĆ WIADOMOŚCI
</div></div></div></div>
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Silvan Zimmerman

Silvan Zimmerman
Liczba postów : 792

Masz 1 wiadomość od: Silvan

Dwa pytania. 1. Czy Renata kupowała ostatnio jakieś retro urządzenie do nadawania wiadomości telegraficznych? 2. Wolisz skapetki, czy kubki?
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Theo Lacroix

Theo Lacroix
Skrót statystyk : S: 5/5
SPT: 0/5
PRC: 1/5
OP: 3/5
WT: 2/3

SPECJALIZACJE I CECHY
— Niewrażliwy
— Lingwista (WT)
— Lupus (WT)

MUTACJE NEGATYWNE
— Alergik [perfumy, -1 PRC]
— Głodomór [-1 OP/-1 SK/-1 S]
— Nadwrażliwy: smak [-2 PRC]
— Wybredny

MUTACJE POZYTYWNE
— Dobre uzębienie
— Mistrz skupienia [+2 OP, +2SK]
— Predator [+1 PRC]
Liczba postów : 945

Masz 1 wiadomość od: Theo

15.04.2023r. 22:13
Dobry wieczór,
Jeśli przeszkadzam, to przepraszam. Chciałem do Pana napisać już jakiś czas temu i nie wiem, jak mam napisać do Pana. Zastanawiam się czy mógłbym Pana odwiedzić, albo czy moglibyśmy się spotkać na rozmowę czy spędzenie czasu.

Caught you like the cold or a flu
Praying that I'll someday be immune
Nigdy się nie nauczą
Zrób coś mega głupiego na sesji.
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Theo Lacroix

Theo Lacroix

SPECJALIZACJE I CECHY
— Niewrażliwy
— Lingwista (WT)
— Lupus (WT)

MUTACJE NEGATYWNE
— Wybredny

MUTACJE POZYTYWNE
— Dobre uzębienie
— Predator [+1 PRC]

15.04.2023r. 22:27
Znaczy, niby tak, ale nie wiem czy mogę Panu powiedzieć coś o tym, już i tak mam kłopoty. Chodzi mi o Marcusa. Sprawy się trochę pokomplikowały.
To, bardzo chciałbym się z Panem spotkać, tylko gdzieś w Paryżu, nie wiem gdzie, bo mam zakaz opuszczania miasta.

Nigdy się nie nauczą
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Theo Lacroix

Theo Lacroix

SPECJALIZACJE I CECHY
— Niewrażliwy
— Lingwista (WT)
— Lupus (WT)

MUTACJE NEGATYWNE
— Wybredny

MUTACJE POZYTYWNE
— Dobre uzębienie
— Predator [+1 PRC]

15.04.2023r. 22:48
Rozumiem, zatem możemy się spotkać dzisiaj w nocy. Do zobaczenia Panu i również pozdrawiam. : )

Nigdy się nie nauczą
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Theo Lacroix

Theo Lacroix

SPECJALIZACJE I CECHY
— Niewrażliwy
— Lingwista (WT)
— Lupus (WT)

MUTACJE NEGATYWNE
— Wybredny

MUTACJE POZYTYWNE
— Dobre uzębienie
— Predator [+1 PRC]

30.04.2023 20:45
Dziękuję za wiadomość, zapoznam się z załącznikiem.
Pan też niech na siebie uważa. :3

Nigdy się nie nauczą
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Tahira

Tahira
Liczba postów : 1257
30.04

Masz 1 wiadomość od: Tahira Nowy Numer

Znaleźli sobie moment... Wiesz, że jestem w operze albo z kimś zaufanym, nie każ mi proszę chodzić do siedziby, wciąż jest trudno patrzeć na to miejsce po tym gdy byłam tam ostatnio. Leki działają, ale mogłyby działać lepiej. Jestem zniecierpliwiona, ale Silvan nie chce podnieść mi dawki. Może bym wysyłała smsa do Ciebie? Albo dzwoniła o wybranej porze?
ps. jak projekt JS? podobają Ci się moje poprawki?

Tahira

Tahira
Liczba postów : 1257
30.04

Masz 1 wiadomość od: Tahira Nowy Numer

Dodatkowy ponad to co mam teraz? Wiesz, że przez Silvana mam ogon w większości czasu podwójny? Mam wrażenie, że ta ruda od niego coś kręci z moim arabem. Może w tych trudnych czasach wpadnie Ci jakiś ślub więcej do udzielania.

Marigold Dossett

Marigold Dossett
Liczba postów : 96

SMS OD MARIE

Wprowadzasz niepotrzebny rygor, wuju, to tylko selekcja naturalna potępionych.

Kill everyone now. Condone first degree murder.

Advocate cannibalism.
Eat shit.

Wei Liu

Wei Liu
Liczba postów : 453

Masz 1 wiadomość od: Wei Liu

Dziękuję bardzo za tą wiadomość Panie Darbinyan. Wprawdzie nie jestem w Rodzie, ale o tej sprawie zrobiło się niezmiernie głośno nawet wśród bezkastowców. Wiadomość wywołała nie małe poruszenie i zmartwienie. Oczywiście będę się mieć na baczności.
Pozdrawiam
Wei

Run without hesitation
Until it burns up
milestone 250
Napisałeś 250 postów!

Kjellmar Storstrand

Kjellmar Storstrand
Liczba postów : 169

List został doręczony do rąk Sahaka około 5.05

Szanowny Panie Darbinyan,

Pozwoliłem sobie skontaktować się z Panem ufając, że może mi Pan pomóc w pewnym przedsięwzięciu, które może okazać się korzystne dla nas obojga.

Chętnie omówię z Panem szczegóły w dogodnym dla Pana terminie i miejscu.

Łączę wyrazy szacunku,

Kjellmar Storstrand
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Jun

Jun
Liczba postów : 1122
Data: majowa już :-)

Witaj Ojcze Sahaku,

Mam nadzieję, że nie oburzy Cię mój odrobinę luźniejszy, mniej oficjalny ton. Wybacz, że piszę z takim opóźnieniem, ale obowiązki innych spraw mnie porwały. Po domknięciu ich pozwoliłem sobie raz jeszcze przeczytać wszystko to, co spisałeś w związku z naszym ostatnim spotkaniem i szczerze powiedziawszy, nawet jak na "Azjatę" nie mam się do czego doczepić, przeciwnie: ogarnia mnie nieopisana radość.
Powiedz, gdybyś potrzebował mojej asysty. Chętnie Was wspomogę przy tych reformach jak tylko będę mógł.
Przy okazji... Zastanawiałem się, czy mam prawo poprosić Cię o pomoc w związku z pewną delikatną sprawą, która dotyczy szczególnej osoby.

- Jun

@Sahak Darbinyan

Loguj się codziennie minimum przez dwa tygodnie.
milestone 1000
Napisałeś 1000 postów! Brawo!

Jun

Jun

Masz 1 wiadomość od: Jun

Do innych nie ośmielę się zapukać, co najwyżej pod inne zaprosić, gdy zbiorą się wszystkie Smoki. Jest wiele tak wiele tajemnic do odkrycia i prawd do poznania. W teorii to nie przystoi, a jednak ekscytuję się niczym dziecko, które nawet pomimo wieku, zna zaledwie kawałek dawnych dziejów... Wybacz chwilę słabości - już przechodzę do sedna.
Pewnie znasz mojego potomka, Weia. Jest młody i bywa kapryśny (nadal mniej niż Egonek) niemniej już od dłuższego czasu wodzi mnie za nos myśl, aby w końcu namówić go do przyłączenia się do rodziny.
Swego czasu odbyłem z nim rozmowę na ten temat i bez większego zaskoczenia: ze skutkiem negatywnym. Nie sztuką jest namówić kogoś na siłę, a przekonać go odpowiednimi argumentami. I tutaj chciałbym Cię zapytać Ojcze Sahaku, czy byłbyś skłonny porozmawiać z kapryśnym pisklęciem o przynależności? Zdanie innego doświadczonego wampira z pewnością przechyliłoby szalę jego niechęci.
Oczywiście to tylko prośba, za którą nie ukrywam, byłbym ogromnie wdzięczny. Swoją drogą, pozwoliłem sobie przekazać wieść o Twoim pomyśle komuś bardzo bliskiemu mojemu sercu: bratu tej samej krwi. Chciałbym Ci go kiedyś przedstawić, bo i on wyraził ogromną radość.
PozdrawiamJun

milestone 1000

Kjellmar Storstrand

Kjellmar Storstrand
Liczba postów : 169

List dostarczony do rąk własnych

Szanowny Panie Darbinyan,

Dziękuję za odpowiedź. Ośmielę się zapowiedzieć swoją wizytę na dzień 20 maja godzinę po zachodzie słońca.

Jeśli chodzi zaś o przedmiot naszego spotkania, pozwolę sobie poprosić Pana o opinię jak można wykorzystać organizacje chrześcijańskie zajmujące się osobami w kryzysie bezdomności na terenie Berlina, do celów nowo otwartej fabryki.

Łączę wyrazy szacunku,

Kjellmar Storstrand
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Jun

Jun

Masz 1 wiadomość od: Jun

Racz wybaczyć takie rozdrabnianie, lecz w natłoku spraw, czuję się także w obowiązku przekazać drugą, mam nadzieję, że równie radosną nowinę. Radna Yueying została wtajemniczona w pomysł zmiany Rodu. Jej reakcja była wielce zadowalająca, także myślę, że przy odrobinie "szczęścia", będzie można uznać, iż zechce zająć pozycję w Rodzinie : )
PozdrawiamJun

milestone 1000

Lorenzo Van der Eretein

Lorenzo Van der Eretein
Liczba postów : 88

List zabezpieczony pieczęcią Lorenzo i dostarczony do rąk Sahaka przez falimianta

Szanowny przyjacielu,

piszę ten list z jak najlepszymi intencjami, abyś dowiedział się kilku rzeczy, które się wydarzyły. Wolałbym abyś nie dowiedział się tego z plotek, które pewnie niedługo zaczną krążyć.

Dowiedziałem się że nie jaki Egon jest twoim bratem. Niestety doszło pomiędzy nami do pewnego incydentu, tak poważnego że nie mogę przejść koło niego obojętny. Zostałem przez niego zaatakowany w siedzibie rady. Na szczęście nic poważnego mi się nie stało, lecz byli tego świadkowie. Jak zapewne doskonale rozumiesz jako dyplomata nie mogę przejść obojętnie koło takiego aktu agresji. Nie chciałbym z tego robić wielkiej sprawy, ale mam nadzieje, że mogę liczyć na twoje wsparcie, aby zakończyć ten kryzys jak przystało na cywilizowane rody. Bardzo nie chciałbym aby ten incydent wpłynął na naszą relacje prywatną, o publicznej już nawet nie wspominam.

Tak naprawdę niczego szczególnego nie oczekuje. Mam tylko nadzieje, że porozmawiasz z nim na ten temat. Wolałbym w przyszłości nie oglądać się za swoje ramie czy przypadkiem gdzieś na mnie nie czeka.

Z poważaniem, Lorenzo

Sponsored content

Strona 6 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: