Sahak Darbinyan
Strona 6 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Sahak Darbinyan
Silvan Zimmerman
Theo Lacroix
SPT: 0/5
PRC: 1/5
OP: 3/5
WT: 2/3
SPECJALIZACJE I CECHY
— Niewrażliwy
— Lingwista (WT)
— Lupus (WT)
MUTACJE NEGATYWNE
— Alergik [perfumy, -1 PRC]
— Głodomór [-1 OP/-1 SK/-1 S]
— Nadwrażliwy: smak [-2 PRC]
— Wybredny
MUTACJE POZYTYWNE
— Dobre uzębienie
— Mistrz skupienia [+2 OP, +2SK]
— Predator [+1 PRC]
Masz 1 wiadomość od: Theo
Dobry wieczór,
Jeśli przeszkadzam, to przepraszam. Chciałem do Pana napisać już jakiś czas temu i nie wiem, jak mam napisać do Pana. Zastanawiam się czy mógłbym Pana odwiedzić, albo czy moglibyśmy się spotkać na rozmowę czy spędzenie czasu.
SPECJALIZACJE I CECHY
— Niewrażliwy
— Lingwista (WT)
— Lupus (WT)
MUTACJE NEGATYWNE
— Wybredny
MUTACJE POZYTYWNE
— Dobre uzębienie
— Predator [+1 PRC]
Masz 1 wiadomość od: Theo
Znaczy, niby tak, ale nie wiem czy mogę Panu powiedzieć coś o tym, już i tak mam kłopoty. Chodzi mi o Marcusa. Sprawy się trochę pokomplikowały.
To, bardzo chciałbym się z Panem spotkać, tylko gdzieś w Paryżu, nie wiem gdzie, bo mam zakaz opuszczania miasta.
SPECJALIZACJE I CECHY
— Niewrażliwy
— Lingwista (WT)
— Lupus (WT)
MUTACJE NEGATYWNE
— Wybredny
MUTACJE POZYTYWNE
— Dobre uzębienie
— Predator [+1 PRC]
Theo Lacroix
SPT: 0/5
SPECJALIZACJE I CECHY
— Niewrażliwy
— Lingwista (WT)
— Lupus (WT)
MUTACJE NEGATYWNE
— Wybredny
MUTACJE POZYTYWNE
— Dobre uzębienie
— Predator [+1 PRC]
Tahira
Masz 1 wiadomość od: Tahira Nowy Numer
ps. jak projekt JS? podobają Ci się moje poprawki?
Marigold Dossett
Wei Liu
Masz 1 wiadomość od: Wei Liu
Pozdrawiam
Wei
List został doręczony do rąk Sahaka około 5.05
Szanowny Panie Darbinyan,
Pozwoliłem sobie skontaktować się z Panem ufając, że może mi Pan pomóc w pewnym przedsięwzięciu, które może okazać się korzystne dla nas obojga.
Chętnie omówię z Panem szczegóły w dogodnym dla Pana terminie i miejscu.
Łączę wyrazy szacunku,
Kjellmar Storstrand
Jun
Witaj Ojcze Sahaku,
Mam nadzieję, że nie oburzy Cię mój odrobinę luźniejszy, mniej oficjalny ton. Wybacz, że piszę z takim opóźnieniem, ale obowiązki innych spraw mnie porwały. Po domknięciu ich pozwoliłem sobie raz jeszcze przeczytać wszystko to, co spisałeś w związku z naszym ostatnim spotkaniem i szczerze powiedziawszy, nawet jak na "Azjatę" nie mam się do czego doczepić, przeciwnie: ogarnia mnie nieopisana radość.
Powiedz, gdybyś potrzebował mojej asysty. Chętnie Was wspomogę przy tych reformach jak tylko będę mógł.
Przy okazji... Zastanawiałem się, czy mam prawo poprosić Cię o pomoc w związku z pewną delikatną sprawą, która dotyczy szczególnej osoby.
- Jun
@Sahak Darbinyan
Do innych nie ośmielę się zapukać, co najwyżej pod inne zaprosić, gdy zbiorą się wszystkie Smoki. Jest wiele tak wiele tajemnic do odkrycia i prawd do poznania. W teorii to nie przystoi, a jednak ekscytuję się niczym dziecko, które nawet pomimo wieku, zna zaledwie kawałek dawnych dziejów... Wybacz chwilę słabości - już przechodzę do sedna.
Pewnie znasz mojego potomka, Weia. Jest młody i bywa kapryśny (nadal mniej niż Egonek) niemniej już od dłuższego czasu wodzi mnie za nos myśl, aby w końcu namówić go do przyłączenia się do rodziny.
Swego czasu odbyłem z nim rozmowę na ten temat i bez większego zaskoczenia: ze skutkiem negatywnym. Nie sztuką jest namówić kogoś na siłę, a przekonać go odpowiednimi argumentami. I tutaj chciałbym Cię zapytać Ojcze Sahaku, czy byłbyś skłonny porozmawiać z kapryśnym pisklęciem o przynależności? Zdanie innego doświadczonego wampira z pewnością przechyliłoby szalę jego niechęci.
Oczywiście to tylko prośba, za którą nie ukrywam, byłbym ogromnie wdzięczny. Swoją drogą, pozwoliłem sobie przekazać wieść o Twoim pomyśle komuś bardzo bliskiemu mojemu sercu: bratu tej samej krwi. Chciałbym Ci go kiedyś przedstawić, bo i on wyraził ogromną radość.
PozdrawiamJun
Szanowny Panie Darbinyan,
Dziękuję za odpowiedź. Ośmielę się zapowiedzieć swoją wizytę na dzień 20 maja godzinę po zachodzie słońca.
Jeśli chodzi zaś o przedmiot naszego spotkania, pozwolę sobie poprosić Pana o opinię jak można wykorzystać organizacje chrześcijańskie zajmujące się osobami w kryzysie bezdomności na terenie Berlina, do celów nowo otwartej fabryki.
Łączę wyrazy szacunku,
Kjellmar Storstrand
Jun
Masz 1 wiadomość od: Jun
Racz wybaczyć takie rozdrabnianie, lecz w natłoku spraw, czuję się także w obowiązku przekazać drugą, mam nadzieję, że równie radosną nowinę. Radna Yueying została wtajemniczona w pomysł zmiany Rodu. Jej reakcja była wielce zadowalająca, także myślę, że przy odrobinie "szczęścia", będzie można uznać, iż zechce zająć pozycję w Rodzinie : )
PozdrawiamJun
Szanowny przyjacielu,
piszę ten list z jak najlepszymi intencjami, abyś dowiedział się kilku rzeczy, które się wydarzyły. Wolałbym abyś nie dowiedział się tego z plotek, które pewnie niedługo zaczną krążyć.
Dowiedziałem się że nie jaki Egon jest twoim bratem. Niestety doszło pomiędzy nami do pewnego incydentu, tak poważnego że nie mogę przejść koło niego obojętny. Zostałem przez niego zaatakowany w siedzibie rady. Na szczęście nic poważnego mi się nie stało, lecz byli tego świadkowie. Jak zapewne doskonale rozumiesz jako dyplomata nie mogę przejść obojętnie koło takiego aktu agresji. Nie chciałbym z tego robić wielkiej sprawy, ale mam nadzieje, że mogę liczyć na twoje wsparcie, aby zakończyć ten kryzys jak przystało na cywilizowane rody. Bardzo nie chciałbym aby ten incydent wpłynął na naszą relacje prywatną, o publicznej już nawet nie wspominam.
Tak naprawdę niczego szczególnego nie oczekuje. Mam tylko nadzieje, że porozmawiasz z nim na ten temat. Wolałbym w przyszłości nie oglądać się za swoje ramie czy przypadkiem gdzieś na mnie nie czeka.
Z poważaniem, Lorenzo
Strona 6 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6