Sahak Darbinyan

+18
Claude Van der Eretein
Theo Lacroix
Mikayla Adakai
Silvan Zimmerman
Tahira
Marcus Wijsheid
Constanza Moreau
Maurice Hoffman
Amelia Van der Eretein
Edmé Le Blanc
Marr
Elisabeth Riche
Jun
Egon Cadieux
Mistrz Gry
Cerise Dracula
Yueying
Sahak Darbinyan
22 posters

Strona 1 z 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Sahak Darbinyan

Sahak Darbinyan
Liczba postów : 904

Kod:
<div class="kp-right">
<div class="kp-left"><div class="cat-name kp-header kp-header-p"><h2>Masz 1 wiadomość od: WPISZ OD KOGO</h2></div><div class="kp-fields"><div class="kp-field" title="txt">TUTAJ WPISZ TREŚĆ WIADOMOŚCI
</div></div></div></div>
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Yueying

Yueying
Liczba postów : 1182
Około dnia później dotarła odpowiedź, również listowna i dostarczona kurierem za potwierdzeniem doręczenia. Na złocistej kopercie znajdowała się pieczęć Rady oraz symbol księżyca, a adres zarówno odbiorcy jak i nadawcy zostały starannie i odręcznie wykaligrafowane eleganckim, błękitnym atramentem. Takim samym atramentem była wypisana odręczna odpowiedź, o dziwo jednak nie na kartce papieru, a kawałku haftowanego jedwabiu. Jedwab był złożony w kostkę, a na wierzchu starannie wypisano: Na ręce Սահակ Դարբինյան, Szanowanego Syna Rodu Scaletta

Szanowny Sahaku
Rada w pełni rozumie zaniepokojenie Rodu Scaletta obecnymi wydarzeniami. Wszyscy martwimy się i zastanawiamy, kim mógłby być sprawca takich czynów i wyrażamy nadzieję, że nie jest on jednym z dzieci Czarnej Matki. Proponuję więc termin spotkania za dwa dni od momentu dostarczenia listu w moim biurze w siedzibie Rady. Najodpowiedniejszą godzinę uważam za tę zwaną przez ludzi godziną duchów, czyli 3 w nocy.

Selena Kartal, Dyplomatka Rady

Cerise Dracula

Cerise Dracula
Liczba postów : 150
W odpowiedzi na tę wiadomość.

Masz 1 wiadomość od: Cerise D.

Dziękuję za materiały, jestem zobowiązana. Postaram się namierzyć tę osobę, a jeśli nie zdołam, przekażę je osobom, które być może zdołają zrobić więcej.
Cerise D.
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Mistrz Gry

Mistrz Gry
Liczba postów : 848
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Egon Cadieux

Egon Cadieux
Skrót statystyk : S: 1/5
SPT: 5/5
PRC: 2/5
OP: 1/5
WT: 2/3

SPECJALIZACJE I CECHY
— Aktor
— Kontra
— Pamięć ejdetyczna
— Odczytywanie wspomnień z krwi

MUTACJE NEGATYWNE
— Alergik [skorupiaki, -1 PRC]
— Alergik [kiwi, -1 PRC]
— Nerwus [-2 OP]
— Nosiciel

MUTACJE POZYTYWNE
— Predator [+1 PRC]
— Dobre uzębienie
— Farciarz
Liczba postów : 904

Masz 1 wiadomość od: Egonek

Siema. Coś tam się dowiedzieliśmy, ale bez fajerwerków jak na razie. Trochę plotek, trochę ludzi mniej lub bardziej związanych z ofiarami. Wygląda na to, że nikt nic nie widział nie licząc Monsieur Mercier'a, który prowadzi Lombard w VIII dzielnicy. Na razie zamknięty. Spróbuję jeszcze go złapać. Koleżanka jednej z ofiar twierdzi, że jest dziwny.
Nie wygląda na to, żeby coś łączyło ofiary, ale może jeszcze się do tego nie dogrzebaliśmy.
Jedna z bardziej nieprawdopodobnych plotek wspomina o jakiejś Bestii z Gevaudan.
Szczegóły doślę Ci za chwilę

*wiadomość dotyczy eventu MG
**Wiadomość dla Sahaka pochodzi z sesji Egona, Adrienne i MG. Sahak otrzymuje dokładny opis tego co się dowiedzieli.

Mistrz Gry napisał:
Podsumowanie:
- Adrienne zapoznała się z kelnerką Silvią, zyskała nawet jej numer. Obydwoje wiecie, gdzie Silvia mieszka
- trzy bloki dalej niż mieszkanie Silvii mieszkała Christie – jedna z ofiar, zamordowana na swojej ulicy. O Christie dowiedzieliście się tyle, że była kochana i do rany przyłóż, każdemu była chętna pomagać. Niedawno zakończyła związek z chłopakiem, który próbował wyciągać z niej pieniądze, a gdy odmawiała, odgrażał się. Został zatrzymany przez policję, ale Silvia nie wierzy w jego winę. Christie miała również założoną aplikację randkową. Według plotek mogła być bi albo dziewicą. Chciała studiować fizjoterapię.
- ciało Christie znalazł właściciel lombardu usytuowanego naprzeciwko bloku Silvii, nazywa się pan Mercier. Wedle Silvii dziwnie patrzył na ofiarę.
- studenci nie mają pojęcia, kto mógłby zabić ofiarę. Zdania są podzielone, od seryjnego mordercy po Bestię z Gevaudan, przy czym to ostatnie jest uważane przez wszystkich za kompletny mit
- z przesłuchań świadków od innych ciał nie dowiedzieliście się nic interesującego: klasyczne nikt nic nie widział, nikt nic nie słyszał, a ciała znajdowali przypadkowi przechodnie. Pozostałe ofiary miały różny status społeczny oraz majątkowy – znalazł się wśród nich biznesmen, studentka, zwykły magazynier, kasjerka oraz żona jakiegoś bogacza z ciemnej strefy. Na razie nie ustalono żadnych związków pomiędzy ofiarami
- jak na razie jedynym sensownym świadkiem jest pan Mercier, jednak jego lombard jest tymczasowo zamknięty, choć chodzą słuchy, że podobno ktoś widział w środku właściciela, tyle że nie otwiera sklepu
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Jun

Jun
Liczba postów : 1122

Masz 1 wiadomość od: Radny Louis Moreau (czy jak tam podpisany)

Ojciecze Sahaku Darbinyan,

dziękuję za troskę, oczywiście bezpiecznie dotarłem do domu. Ufam, że moje obserwacje niczego nie przeoczyły i że Gospodarzom ani nikomu innemu nie stała się krzywda. Mając na uwadze powagę sytuacji oraz moją osobistą sympatię wobec Waszej rodziny, proszę o kontakt w razie potrzeby.

Z wyrazami szacunku,

Radny Louis Moreau

Loguj się codziennie minimum przez dwa tygodnie.
milestone 1000
Napisałeś 1000 postów! Brawo!

Yueying

Yueying

26/10/22 Masz 1 wiadomość od: Radna Selena

Dotrzeć dotarłam, bezpiecznie pewnie też. Uszczerbków na zdrowiu nie zauważyłam. Dzięki za troskę! A okazje zwykle znajdują się same, więc pewnie jeszcze Ci się znudzą dyskusje ze mną :p

Najszczersze gratulacje! Zaraz. Ty umiesz pisać smsy?

Mistrz Gry

Mistrz Gry
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Elisabeth Riche

Elisabeth Riche
Liczba postów : 635
Odpowiedź na wiadomość nadeszła dopiero następnej nocy.

26.10.2022 godz. 21:32 Masz 1 wiadomość od: Elisabeth Riche

Szanowny Sahaku Darbinyan, dziękuję Ci za Twą troskę. Do domu dotarłam cała i zdrowa.
Pozdrawiam, Elisabeth Riche

(jakkolwiek inaczej zapisana jest moja postać w telefonie proszę o PW)
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Yueying

Yueying

Jestem w ciężkim szoku. Ale gratuluję wejścia do współczesności i tak, smsy są wygodniejsze niż voice calle. Zwłaszcza w przypadku na przykład przeziębienia czy chrypy. Czas wracać do obowiązków, dzięki za troskę! Doceniam.

Marr

Marr
Liczba postów : 318
Wiadomość wysłana w dniu balu, pół godziny od zapytania:

Masz 1 wiadomość od: Radna Marr

Owszem, cała i zdrowa.

milestone 250
Napisałeś 250 postów!

Yueying

Yueying
Wiadomość została wysłana do Sahaka kurierem, za potwierdzeniem odbioru w eleganckiej kopercie, a adres ręcznie wykaligrafowany. Sam papier listu natomiast był najwyższej klasy i nasączony delikatnymi, orientalnymi perfumami.

Szanowny Sahaku,
6 listopada 2022
Prawie miesiąc temu wydałam Ci dyspozycję zbadania kwestii mordercy z Paryża z zadaniem rozdzielenia zadań w tym przedmiocie. Po takim czasie dziwnym byłoby, gdybyś nie posiadał żadnych informacji. Oczekuję więc, że w przeciągu następnych dwóch dni otrzymam od Ciebie raport, kogo zaangażowałeś w zadania z określeniem rodu przynależności wraz z informacjami, które udało się uzyskać.

Radna Selena Kartal

Edmé Le Blanc

Edmé Le Blanc
Liczba postów : 56

Masz 1 wiadomość od: Edme Le Blanc

Szanowny Sahaku,

wszystko jest w porządku, dziękuję za wiadomość i jednocześnie doceniam troskę. Mam nadzieję, że wśród pozostałych [żywych, grywalnych, nie NPC - przyp. aut.] uczestników balu nie wydarzyło się nic, co wymagałoby bezpośredniej uwagi ze strony Rady.
Jeżeli pojawi się coś, co spowoduje rozkwitnięcie wątpliwości, proszę o kontakt. Postaram się pomóc na tyle, na ile mogę.
Pozdrawiam,
Edme Le Blanc

Mistrz Gry

Mistrz Gry
Krótko po przedwczesnym zakończeniu balu i wysłaniu wiadomości, jeden z pracowników przekazał ci niewielki liścik, pachnący bzem i agrestem, z uroczą kokardką i pięknym pismem odręcznym.

Najdroższy Sahaku

Wpierw pragnę podziękować całemu rodowi Scaletta za zaproszenie na tak uroczy bal. Zarazem wielce smuci mnie fakt, iż został tak brutalnie przerwany. Mam nadzieję, że sprawca okazał się niezdarny i pozostawił ślady, które pozwolą na stosowne rozliczenie go z tego i innych występków.
Wszyscy członkowie rodu są cali i zdrowi, dziękuję za troskę. Jednocześnie nie widzę powodów, dla których Adrienne nie miałaby wspomóc was we śledztwie, skoro taka jest jej wola.
Wszystkiego dobrego i powodzenia w polowaniu,
Béatrice Van der Eretein
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Mistrz Gry

Mistrz Gry
Wiadomość od:  Mihail Dracula - w formie nagrania głosowego, wysłana na telefon równo godzinę po zakończeniu balu

- Odnajduję większą radość w komunikacji bezpośredniej, lecz z powodu ostatnich wydarzeń, wybacz mi tę jednostronność. Cała trzódka bezpiecznie powróciło zagrody - powiedział i pozwolił sobie na drobny chichot. -  Sonia to delikatna ptaszyna, której piórka zaczynają dopiero wyrastać, więc po wszystkim pragnąłbym usłyszeć, lub poczytać – jak ci wygodniej – co ten pisklaczek nawyprawiał. - zaśmiał się. - Czegokolwiek byście nie robili, weź na to poprawkę, jednak nie czuj się zobowiązany do poczynania z nią jak z jajkiem. Tylko ci którzy dotknęli łapką ognia będą wiedzieć, dlaczego tak nie należy robić. – Po tych słowach zapadła  krótka cisza.
- Oh, prawie na śmierć zapomniałem. Wyrazy uznania dla szefa kuchni, zwłaszcza za odnalezienie balansu w doprawianiu mięsiwa.
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Sponsored content

Strona 1 z 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: