Adrien Monet

2 posters

Go down

Adrien Monet

Adrien Monet
Skrót statystyk : SPECJALIZACJE I CECHY
— Wiedza encyklopedyczna - broń palna

WADY
— Bezpłodny
— Naznaczony [-1 skup]

ZALETY
— Surwiwalista [+1 skup]
Liczba postów : 21

Masz 1 wiadomość od: WPISZ OD KOGO

TUTAJ WPISZ TREŚĆ WIADOMOŚCI

Catherine Valette

Catherine Valette
Skrót statystyk : WADY
— Alergik [gorczyca żółta, -1 PRC]
— Bezpłodny

ZALETY
— Mistrz skupienia [+2 skup]
Liczba postów : 56

Masz 1 wiadomość od: Nieznany numer

Hej! Super, chętnie zrobię zamówienie, potrzebuje wiedzieć tylko ile sztuk i ewentualne fanaberie co do dodatków. Na kiedy dokładnie potrzebujesz? Może być pojutrze tak o 9.00 rano w Parc des Buttes Chaumont przy jeziorku? Biorę 1,50 euro od bagietki, przyjedzie pierwszej świeżości. Płatność przy przekazywaniu bagietek. Pasi?

Catherine Valette

Catherine Valette
— Bezpłodny

ZALETY

Masz 1 wiadomość od: Piekarka

Za masło czosnkowe i ser doliczam 25 eurocentów od bagietki, więc całościowo wyjdzie 7 euro. Przy czterech bagietkach mam ogólnie promocję, że piąta jest taniej, wyszłoby za 80 eurocentów. Daj znać czy chcesz skorzystać. Co do zapłaty to już jak ci wygodniej - raczej wolę przelew na telefon, ale jak chcesz może być też gotówką (tylko wtedy daj znać z ilu ewentualnie mam wydać, żebym na pewno była przygotowana).

Catherine Valette

Catherine Valette
— Bezpłodny

ZALETY

Masz 1 wiadomość od: Piekarka

Aj, przepraszam za to, jakoś nie pomyślałam o tym, żeby od razu podać wszystkie szczegóły cennika, bo zazwyczaj mam klientów na tradycyjne bagietki i mi to z głowy wyleciało! Będę na to bardziej zwracać uwagę, dziękuję!
Czyli podsumowując - 5 bagietek z masłem czosnkowym i serem. Do zapłaty 7,80. Data i miejsce odbioru - Parc des Buttes Chaumont(jeziorko), pojutrze, 9.00 rano.
Wszystko się zgadza? :>

Sponsored content

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: