Liczba postów : 96
Marie
3 posters
Strona 1 z 1
Marigold Dossett
Tahira
Liczba postów : 1257
Masz 1 wiadomość z 10 grudnia 2022
Marie szukałam Cię w willi Reisy i Nasira, ale nikt nie umie mi powiedzieć, gdzie się podziewasz od ich wyjazdu. Szykuje się party, mam dla Ciebie zaproszenie i nie wiem, gdzie je dostarczyć. Nie miałyśmy okazji porozmawiać, po wyjeździe Twojej stwórczyni... Wiem, że nigdy nie byłyśmy blisko, ale wiesz... Po to jest rodzina, żeby sobie pomagać w kryzysowych sytuacjach. Daj znać co z Tobą. T.
Liczba postów : 1257
Masz 1 wiadomość
Jesteś pewna, że to nie mój ojciec cię przemienił? Czasem mówisz i piszesz zupełnie jak on... A tak serio, rozumiem i wysyłam wsparcie. Daj znać, jeśli czegoś będzie Ci trzeba.
ps. wiesz że ze starym chcemy odbudować kościół w Temple? Może chciałabyś nam dopomóc w całym przedsięwzięciu?
ps. wiesz że ze starym chcemy odbudować kościół w Temple? Może chciałabyś nam dopomóc w całym przedsięwzięciu?
Liczba postów : 904
Masz 1 wiadomość od: Sahak
Marigold martwię się gdziekolwiek Pan prowadzi Twoje ścieżki wiem że są słuszne lecz daj znak nam, jak Pan dał znak podróżującym do Galilei, że jesteś cała niech miłość Theotokos spływa na Ciebie i chroni Cię
Sahak
Sahak
Sahak Darbinyan
prezent od sahaka
Paczuszka pojawiła się magicznie, zupełnie jakby rzeczywiście dostarczył je święty Nicolaus. Oczywiście prawda była dużo mniej fascynująca, więc nie warto się zastanawiać, jaka była, aby nie psuć sobie magii. Paczuszka była czarna i owinięta złotą wstążeczką z kartonowym bilecikiem, na którym wypisano charakterystycznymi zawijasami Sahaka imię odbiorcy pakunku.
W środku znajdowała się kartka oraz plik dokumentów.
Dokumenty wskazywały na zakup na alias Marie 5% udziałów firmy Sacrum, należącej do Sahaka wraz ze wszystkimi formalnościami. Na kartce zaś znalazły się życzenia od Sahaka oraz poświadczenie zamówienia Mszy Wieczystej za duszę Marigold Dossett.
Bombonierka zawierała siedem ciasteczek-miniaturek w eleganckim pudełku, każde zostali przygotowane według regionalnego przepisu jednego z członków Scaletti. Egona reprezentował makaronik migdałowy z kremem o smaku papai, liczi oraz szampana, Leticię meksykańskie Hojarascas otoczone w złotym cukrze, Bastiena haitańskie Gateau au Beurre o charakterystycznym aromacie wysokiej klasy rumu. Marigold przedstawiała elegancka miniaturowa porcja Sticky Toffee Pudding, bardzo klejącego, angielskiego deseru, natomiast Halide reprezentowało aromatyczne Lokum z jej rodzinnego Stambułu z aromatem różanym, hołdem do perfum młodszej z córek. Tahira została zaznaczona ciastkeim Basbousa, słodkim wypiekiem z syropem cytrusowym o charakterystycznej strukturze oraz lekko ostrym smaku, natomiast Sahaka reprezentowało ormiańskie Gata, chrupkie z zewnątrz, maślanie miekkie i waniliowo gładkie nadzieniem wewnątrz. Wszystkie wypieki zostały wykonane ze starannością adekwatną do kubków smakowych Dzieci Nocy.
W środku znajdowała się kartka oraz plik dokumentów.
Dokumenty wskazywały na zakup na alias Marie 5% udziałów firmy Sacrum, należącej do Sahaka wraz ze wszystkimi formalnościami. Na kartce zaś znalazły się życzenia od Sahaka oraz poświadczenie zamówienia Mszy Wieczystej za duszę Marigold Dossett.
Bombonierka zawierała siedem ciasteczek-miniaturek w eleganckim pudełku, każde zostali przygotowane według regionalnego przepisu jednego z członków Scaletti. Egona reprezentował makaronik migdałowy z kremem o smaku papai, liczi oraz szampana, Leticię meksykańskie Hojarascas otoczone w złotym cukrze, Bastiena haitańskie Gateau au Beurre o charakterystycznym aromacie wysokiej klasy rumu. Marigold przedstawiała elegancka miniaturowa porcja Sticky Toffee Pudding, bardzo klejącego, angielskiego deseru, natomiast Halide reprezentowało aromatyczne Lokum z jej rodzinnego Stambułu z aromatem różanym, hołdem do perfum młodszej z córek. Tahira została zaznaczona ciastkeim Basbousa, słodkim wypiekiem z syropem cytrusowym o charakterystycznej strukturze oraz lekko ostrym smaku, natomiast Sahaka reprezentowało ormiańskie Gata, chrupkie z zewnątrz, maślanie miekkie i waniliowo gładkie nadzieniem wewnątrz. Wszystkie wypieki zostały wykonane ze starannością adekwatną do kubków smakowych Dzieci Nocy.
Sahak Darbinyan
milestone 500
Napisałeś 500 postów!
Sahak Darbinyan
30.04.2023 Masz 1 wiadomość od: Sahak
Zapoznaj się z tymi informacjami. Proszę o meldunek przynajmniej raz na cztery dni w domu na 28 Pl. des Vosges. Wystarczy, że odbijesz kartę na wejściu i zarejestruje cię kamera, nie musisz wchodzić. Jeśli wyjedziesz z Paryża, daj znać. Dbaj o siebie. Sahak.
Załącznik nr 1 [link do wiadomości od dyplomatki Rady]
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: