Liczba postów : 49
Raisa
2 posters
Strona 1 z 1
Raisa Litauer
Mistrz Gry
Liczba postów : 848
Moja szanowna Raiso Litauer
W poszanowaniu Twoich koneksji i zainteresowań, chciałbym zaprosić Cię do udziału w niewielkim przedsięwzięciu, które odbędzie się dnia dzisiejszego, dokładnie o godzinie 23 w podziemiach szpitala: Hôtel Dieu.
Przybądź na miejsce, tam zostaną Ci dostarczone wszelkie detale, które uznałem, iż poza "podstawą" będą mogły Cię zainteresować.
Adres: 1 place du Parvis de, 75004 Paryż, Francja
* Chanceux: tajemniczy przewodniczący rodziny Scaletta. Wiadomość do Raisy przekazał za pośrednictwem swojego człowieka.
Ciekawostka dla gracza: Chanceux od zawsze słynął z doręczania ciekawostek swoim podwładnym oraz testowania ich rzeczonej moralności. Pod jego pieczą nic nie działo się bez wyraźnego powodu.
Przybądź na miejsce, tam zostaną Ci dostarczone wszelkie detale, które uznałem, iż poza "podstawą" będą mogły Cię zainteresować.
Adres: 1 place du Parvis de, 75004 Paryż, Francja
~Chanceux
~***~
* Chanceux: tajemniczy przewodniczący rodziny Scaletta. Wiadomość do Raisy przekazał za pośrednictwem swojego człowieka.
~***~
Ciekawostka dla gracza: Chanceux od zawsze słynął z doręczania ciekawostek swoim podwładnym oraz testowania ich rzeczonej moralności. Pod jego pieczą nic nie działo się bez wyraźnego powodu.
milestone 500
Napisałeś 500 postów!
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: