8.04 - Shin&Tsuneo

2 posters

Go down

Ayato Shin

Ayato Shin
Liczba postów : 249
Krótko po wyjściu ze spotkania z radnym Junem i opuszczeniu rodowej posiadłości, Shin zatrzymała się w jakimś parku, by wykonać telefon. Nerwowo czekał aż Tsu odbierze.
- Heeej Tsu, co u ciebie słychać? Dawno nie rozmawialiśmy... - głos młodego wilkołaka brzmiał odrobinę nerwowo, choć starał się to ukryć.

@Tsuneo Mochizuki
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Tsuneo Mochizuki

Tsuneo Mochizuki
Liczba postów : 200
Akurat spacerował sobie po okolicznym parku, gdy zadzwonił do niego telefon. Widząc nazwę kontaktu aż pokręcił lekko głową, ale odebrał.
- No hej Shin... Faktycznie dosyć dawno, coś się stało? - spytał się go ciekawy, słysząc te lekkie napięcie w tonie głosu.

@Ayato Shin

It's truly a strange thing
Tears come with just the thought of you
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Ayato Shin

Ayato Shin
Wilk nerwowo przełknął ślinę. Zadzwonił do Tsu pod wpływem impulsu. Może to był błąd?
- Zastanawiałem się jak się trzymasz... Wiesz, ta wyprawa do Niemiec...ja nadal to przeżywam... - zawsze mógł zwalić zdenerwowanie na ten wyjazd właśnie. Chociaż czy Tsu go nie przejrzy? Znali się już długi czas.

@Tsuneo Mochizuki
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Tsuneo Mochizuki

Tsuneo Mochizuki
- Całkiem dobrze, takie sytuacje to dla mnie nic nowego. Wiesz, byłem najemnikiem. Widok śmierci nie jest mi obcy. - odparł spokojnie do Shina, bo zdążył się przyzwyczaić. Do wszystkiego szło się dostosować.
- Spokojnie Shin. Potraktuj to jako przypadek. W końcu nikt z nas nie wiedział, że tak się to może skończyć. Inaczej na pewno byśmy się uzbroili.

@Ayato Shin

Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Ayato Shin

Ayato Shin
- Hah...tobie to dobrze...w ogóle cię to nie rusza, a ja... - zamilkł na chwilę i pociągnął nosem, próbując odgonić łzy. - Czuję się źle...od tamtego zdarzenia coraz gorzej...rzeczy których się dowiaduję...powoli mnie to przerasta...czy możemy .. spotkać się? - przez telefon nie chciał poruszać tak delikatnej sprawy. Lepiej będzie jak się spotkają.

@Tsuneo Mochizuki
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Tsuneo Mochizuki

Tsuneo Mochizuki
- Rzeczy, których się dowiadujesz? Chodzi o aktualną sytuacje? - spytał się go spokojnie i cicho westchnął słysząc jego głos. Czy już nawet w Rodzie nie potrafili się nim zając i zapewnić wsparcie? Cudowna rodzinka, nie ma co.
- Oczywiście Shin. Kiedy i gdzie? - zadał kolejne pytanie, bo oczywiście, że mogli się spotkać, był jednak zły na jego "rodzinkę", że nie potrafią go wesprzeć. Gdzie też był jego narzeczony? Nie rozumiał tego.
   
@Ayato Shin

Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Sponsored content

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: