Skrót statystyk : S: 0/5
SPT: 0/5
PRC: 3/5
OP: 2/5
WT: 2/3
SPECJALIZACJE I CECHY
— Niewrażliwy [+3 OP/PRC; -0 skup/OP]
— Strzelectwo (WT)
— Czytanie wspomnień
MUTACJE NEGATYWNE
— Naznaczony [-1 SPT/PRC]
— Konserwatysta [-1 skup]
— Okaleczony [-1 ukrycie w tłumie]
MUTACJE POZYTYWNE
— Predator [+1]
— Uczony
SPT: 0/5
PRC: 3/5
OP: 2/5
WT: 2/3
SPECJALIZACJE I CECHY
— Niewrażliwy [+3 OP/PRC; -0 skup/OP]
— Strzelectwo (WT)
— Czytanie wspomnień
MUTACJE NEGATYWNE
— Naznaczony [-1 SPT/PRC]
— Konserwatysta [-1 skup]
— Okaleczony [-1 ukrycie w tłumie]
MUTACJE POZYTYWNE
— Predator [+1]
— Uczony
Liczba postów : 9
CYRIL THÉODORE ROUSSEAU
podstawowe
Rasa: Wampir Urodzony
Waga: 85 kg
Wzrost: 195 cm
Mutacje
Mutacje negatywne:
1. NAZNACZONY (1) - od urodzenia zwierzęta żywiły wobec niego niechęć. Koty na niego syczą a psy szczekają.
2. KONSERWATYSTA (1) - większość życia spędził we wschodniej Rosji, odcięty od informacji ze świata i nowinek technologicznych -> starodawne maniery, niechęć do używania technologii
3. OKALECZONY (1) - brak palca serdecznego u lewej dłoni
Mutacje pozytywne:
1. PREDATOR (2) - Cyril spędził 82 lata na wyszukiwaniu tropów po jego starszym bracie, który zniknął z Jakucka znacznie wcześniej niż Cyril tam dotarł. Wierzchnia warstwa informacji jaką zdobył nie wystarczała, musiał kopać głębiej. Zna się na tropieniu jak mało kto i dostrzega wskazówki, które inni zwykle pomijają. Ucieczka przed Cyrilem jest naprawdę trudną sztuką, szczególnie jeśli trop jest w miarę świeży.
2. UCZONY (1) - Jego wiedza odnosząca się do wilkołaków jest imponująca. W sesji związanej z przeszłością jednej z tych ras, otrzymuje dodatkowe informacje i/lub wskazówki od MG.
atrybuty
Atrybut siły: 0/5
Atrybut sprytu: 0/5
Atrybut percepcji: 3/5
Atrybut opanowania: 2/5
Atrybut wtajemniczenia: 2/3 - wampiry
→ 1 poziom: Specjalizacja - Strzelectwo (Cyril jest prawdziwym ekspertem broni palnej. Podczas swojej bytności w Rosji miał styczność z wieloma rodzajami pistoletów czy karabinów szturmowych, ciężkich czy - swoich ulubionych - wyborowych. Miał także styczność z ręcznymi wyrzutniami rakiet, potrafi obsługiwać niektóre działa artyleryjskie, czy nawet wieżyczkę czołgu. Jego wiernym towarzyszem jest Colt 1911A1 DENIX z którym się nie rozstaje. Posiada licencję na broń w różnych krajach, ma przebyte również różnego rodzaju szkolenia strzelecko-taktyczne.
→ 2 poziom: zdolność odczytywania wspomnień z krwi, o ile wampir posiada atrybut opanowania przynajmniej na 2 poziomie
Atrybut sprytu: 0/5
Atrybut percepcji: 3/5
Atrybut opanowania: 2/5
Atrybut wtajemniczenia: 2/3 - wampiry
→ 1 poziom: Specjalizacja - Strzelectwo (Cyril jest prawdziwym ekspertem broni palnej. Podczas swojej bytności w Rosji miał styczność z wieloma rodzajami pistoletów czy karabinów szturmowych, ciężkich czy - swoich ulubionych - wyborowych. Miał także styczność z ręcznymi wyrzutniami rakiet, potrafi obsługiwać niektóre działa artyleryjskie, czy nawet wieżyczkę czołgu. Jego wiernym towarzyszem jest Colt 1911A1 DENIX z którym się nie rozstaje. Posiada licencję na broń w różnych krajach, ma przebyte również różnego rodzaju szkolenia strzelecko-taktyczne.
→ 2 poziom: zdolność odczytywania wspomnień z krwi, o ile wampir posiada atrybut opanowania przynajmniej na 2 poziomie
Specjalizacje
Mutacja specjalna: niewrażliwy
Specjalizacja 1: -
Specjalizacja 2: -
Posiadane pkt: 7
Posiadane tokeny: 0
Specjalizacja 1: -
Specjalizacja 2: -
Posiadane pkt: 7
Posiadane tokeny: 0
Dodatkowe
Ingerencja MG: TAK
Dodatkowe informacje: Przede wszystkim zależałoby mi na zbudowaniu postaci w Atrybutach siły i sprytu. Fabularnie zrzucam moją papierowość na dotychczasowy lifestyle prowadzony przez Cyrila. W dalszej kolejności mam główny wątek do rozegrania z MG - odnalezienie rodziców Cyrila (z rodziny van der Eretein) przy jednoczesnym wyjaśnieniu perypetii Jean-Antoine co Cyril znalazł przy jego zwłokach. (wskazówka -> UCZONY)
Dodatkowe informacje: Przede wszystkim zależałoby mi na zbudowaniu postaci w Atrybutach siły i sprytu. Fabularnie zrzucam moją papierowość na dotychczasowy lifestyle prowadzony przez Cyrila. W dalszej kolejności mam główny wątek do rozegrania z MG - odnalezienie rodziców Cyrila (z rodziny van der Eretein) przy jednoczesnym wyjaśnieniu perypetii Jean-Antoine co Cyril znalazł przy jego zwłokach. (wskazówka -> UCZONY)
Nagrody jednorazowego użytku
brak