Bilgot, idź tu, idź tam i miej oko na zębacze. Mogłem zostać w domu z moją starą. Tam było tak samo, ale przynajmniej mogłem dobrze zjeść.
milestone 250
Napisałeś 250 postów!
Regis
Liczba postów : 484
2023-07-25, 10:47
Przychodnia? Zdziwiła Cię przychodnia? No tak... Zapomniałem, że Europejczycy reagują inaczej xD Oj Słoneczko... Oczywiście że jej istnienie jest zgłoszone za kogo Ty mnie masz? >:C Czuję się mega urażony! Ja wiem, że jesteśmy cyganami, ale wśród nas nie brakuje leśników, którzy często pomagają tutejszym zwierzętom, a klinika właśnie nam do tego służy i oszczędza czasu podróży z osady do miasta. A co do gościa: no nie wypowiem się, bo wiesz... To technicznie nie moja sprawa, czy się nawalił, czy dał sobie w żyłę. Zrobił Ci coś? Jak ogarnę sajgon w knajpce, to na pewno się do Ciebie uśmiechnę Słoneczko.
Bilgot, idź tu, idź tam i miej oko na zębacze. Mogłem zostać w domu z moją starą. Tam było tak samo, ale przynajmniej mogłem dobrze zjeść.
milestone 250
Napisałeś 250 postów!
Regis
Liczba postów : 484
2023-07-25, 11:01
No a co niby takiego znalazłaś? Na moje trochę dramatyzujesz piękna. Wiem, że pochodzisz z lekarskiej rodziny, tym bardziej nie powinien Cię zdziwić widok podstawowego wyposażenia i ewentualnie szafki z równie podstawowymi lekarstwami xD