Leila

2 posters

Go down

Leila

Leila
Liczba postów : 126

Masz 1 wiadomość od: WPISZ OD KOGO

TUTAJ WPISZ TREŚĆ WIADOMOŚCI

Kod:
<div class="kp-right">
<div class="kp-left"><div class="cat-name kp-header kp-header-p"><h2>Masz 1 wiadomość od: WPISZ OD KOGO</h2></div><div class="kp-fields"><div class="kp-field br">TUTAJ WPISZ TREŚĆ WIADOMOŚCI
</div></div></div></div>
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Regis

Regis
Liczba postów : 484
Od: Regis

Hej Słoneczko!

Jak tam się trzymasz? Upewniam się, czy kac po imprezie już zszedł, czy nie daj Bóg nadal się Ciebie trzyma~

@Leila

Regis

Regis
Przychodnia? Zdziwiła Cię przychodnia? No tak... Zapomniałem, że Europejczycy reagują inaczej xD
Oj Słoneczko...
Oczywiście że jej istnienie jest zgłoszone za kogo Ty mnie masz? >:C Czuję się mega urażony!
Ja wiem, że jesteśmy cyganami, ale wśród nas nie brakuje leśników, którzy często pomagają tutejszym zwierzętom, a klinika właśnie nam do tego służy i oszczędza czasu podróży z osady do miasta.
A co do gościa: no nie wypowiem się, bo wiesz... To technicznie nie moja sprawa, czy się nawalił, czy dał sobie w żyłę. Zrobił Ci coś?
Jak ogarnę sajgon w knajpce, to na pewno się do Ciebie uśmiechnę Słoneczko.

@Leila

Regis

Regis
No a co niby takiego znalazłaś?
Na moje trochę dramatyzujesz piękna. Wiem, że pochodzisz z lekarskiej rodziny, tym bardziej nie powinien Cię zdziwić widok podstawowego wyposażenia i ewentualnie szafki z równie podstawowymi lekarstwami xD

Sponsored content

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: