Sam Whittaker

5 posters

Go down

Sam Whittaker

Sam Whittaker
Liczba postów : 172
Sam Whittaker Tumblr_o8y8ruB7xM1s8uqbvo1_250

Wszystkich odbiorców Samuel ma zapisanych z nazwiska i inicjału imienia.
Bez wyjątku.

Kod:
<div class="kp-right">
<div class="kp-left"><div class="cat-name kp-header kp-header-p"><h2>Masz 1 wiadomość od: WPISZ OD KOGO</h2></div><div class="kp-fields"><div class="kp-field br">TUTAJ WPISZ TREŚĆ WIADOMOŚCI
</div></div></div></div>
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Mistrz Gry

Mistrz Gry
Liczba postów : 848
Moj kochany Samie, spójrzmy kapkę szerzej - czyż sztuką nie nazwiemy również sztuk medycznych? One również potrafią zaskoczyć, tak więc nie krępuj się. Jedynie nie zapomnij, że zabieram sobie prawo do pierwszeństwa w sprawdzeniu, jakich nowych umiejętności nabyły Twoje palce.
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Silvan Zimmerman

Silvan Zimmerman
Liczba postów : 792

Masz 1 wiadomość od: Silvan Zimmerman

Witam, tak mówili mi o Panu. Co by Pan powiedział na spotkanie  8.01 ok godziny 20? Myślę, że spokojnie możemy się spotkać u mnie. Oto mój adres.
SZ
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Silvan Zimmerman

Silvan Zimmerman
Liczba postów : 792

2.01 Masz 1 wiadomość od: Silvan Zimmerman/h2>

Myślę, że możemy spokojnie przejść na Ty. Słyszałem o tym! Naprawdę fascynującą sprawa. Jeśli udało wydrukować się zdrowa, ludzką trzuskę, to naprawdę jest to duży przełom nie tylko dla ludzi. A co dopiero udałoby się zrobić z tą wiedzą przy odpowiednim wsparciu finansowym! Osobiście nie mogę się doczekać, aż jeszcze bardziej zagłębie się w ten temat. Mam co do tego naprawdę dobre przeczucia.
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Regis

Regis
Liczba postów : 484

Masz 1 wiadomość od: Regis

Hej Sam, mam dla Ciebie zagadkę: co to jest? Wpierw zjada liście, a potem lata z kwiatka na kwiatek przez około rok?
A teraz na poważnie, bo Ty chyba jakoś masz większe kontakty z innymi. Kojarzysz może rody, które oznaczają swoich ludzi symbolem motyla?

@Sam Whittaker

Regis

Regis

Masz 1 wiadomość od: Regis

Dobrze, że "w" a nie na~
Andre? To jakiś Twój ziomek? A bo coś gadali o jakiś tatuażach i wampirach, a tego konkretnego nie kojarzyłem.
Szykuje się! Nie jest łatwo zapeklować tyle mięska, aby nabrało odpowiedniego aromatu. I będzie zmiana planów: postanowiłem upiec je w dymie, aby nabrało specyficznego aromatu drewna.
Ej! Wcale nie powiedziałem, że nie wierzę! A co? Brakuje Ci towarzysza krwawych zbrodni?~
Masz rację, nie jestem aż tak zawalony. Ostatnio wciągnęło mnie trochę artystycznych rzeczy: w tym sztuki kulinarne.

Yueying

Yueying
Liczba postów : 1182
gdzieś w czasie tygodnia popijawy z Egonkiem

Mam wrasaś szy ni? Jak pojade?

Yueying

Yueying
Dlsszgo jesteś taki nipomosny? Przs Siebie wątpię w wyjazd... A sze umófiłam!

Yueying

Yueying
A szy to nie to samo...? Jechaś i nie wrósiś... I chyba mam dosz folnosi... A mosze ja wcale nie chce byś wolna?! Czyli wrósiś...

Yueying

Yueying
Wsale nie... Własie o to chosi... To ja nie jesem potrzbna... Nawet jeśli chsiałabym byś... Wiesz, sze ja chyba nawet nie mam po so wrasaś? Dlatego pytam...

Yueying

Yueying

Masz 1 wiadomość od: Selena 24/03/2023

Wiem, że obiecałam Ci spotkanie po przyjeździe, ale nawarstwiło się tak wiele rzeczy, że byłabym po prostu nie do życia przejmując się nimi. Wybacz, że tak z dnia na dzień, ale naprawdę liczyłam, że dam radę... Bardzo zły będziesz, jeśli poproszę o przesunięcie spotkania na początek kwietnia? Obiecuję, że jakoś Ci to wynagrodzę...

Mistrz Gry

Mistrz Gry
Z uwagi na powagę komunikatu, zapoznaj się z załącznikiem od Radnej Sun Yueying.
Gdyby w oczy rzuciło się coś podejrzanego, daj znać. Proszę o wzmożoną ostrożność, a w razie kłopotów o niezwłoczny kontakt.

Lucia

Załącznik z informacją od Radnej Seleny
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Regis

Regis
Ne Sam...

Też to dostałeś? Co tu się odjaniepawla?

"Korespondencja dostarczona od samej Radnej Sun Yueying

Klik"

Mistrz Gry

Mistrz Gry
Drogi Samie,

Dziękuję Ci za pomoc oraz informacje. Twoja pomoc jest nieoceniona, a moja wdzięczność tym większa, ponieważ wiem, że nie bardzo leżą Ci tego typu zadania. Cieszę się też, że nic większego się nie stało. Powinieneś dostać nagrodę/premię, ale to dopiero jak wrócisz.
Uważaj na siebie, a gdybyś czegoś potrzebował, śmiało pisz lub zapukaj do gabinetu.

Lucia
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Mistrz Gry

Mistrz Gry

@Sam Whittaker
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Sponsored content

Powrót do góry

- Similar topics