Jack Riche

+3
Flore Cerise
Egon Cadieux
Jack Riche
7 posters

Go down

Jack Riche

Jack Riche
Liczba postów : 129
Kod:
<div class="kp-right">
<div class="kp-left"><div class="cat-name kp-header kp-header-p"><h2>Masz 1 wiadomość od: WPISZ OD KOGO</h2></div><div class="kp-fields"><div class="kp-field br">TUTAJ WPISZ TREŚĆ WIADOMOŚCI
</div></div></div></div>
Milestone 100
Napisałeś 100 postów!

Egon Cadieux

Egon Cadieux
Skrót statystyk : S: 1/5
SPT: 5/5
PRC: 2/5
OP: 1/5
WT: 2/3

SPECJALIZACJE I CECHY
— Aktor
— Kontra
— Pamięć ejdetyczna
— Odczytywanie wspomnień z krwi

MUTACJE NEGATYWNE
— Alergik [skorupiaki, -1 PRC]
— Alergik [kiwi, -1 PRC]
— Nerwus [-2 OP]
— Nosiciel

MUTACJE POZYTYWNE
— Predator [+1 PRC]
— Dobre uzębienie
— Farciarz
Liczba postów : 904

Masz 1 wiadomość od: Egon

Zaraz będę, nie bój żaby. Nie mogłem znaleźć miejsca do parkowania.
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Flore Cerise

Flore Cerise
Liczba postów : 59

Masz 1 wiadomość od: Stara

Nie mów więcej, będę niedługo.

Tahira

Tahira
Liczba postów : 1257
Zaproszenie zostało wydrukowane złotym atramentem na granatowym arkuszu czerpanego papieru pachnącego różanym olejkiem.

Był czas mrusztławy, ślibkie skrątwy
Na wałzach wiercząc świrypły,
A mizgłe do cna boroglątwy
I zdomne świszczury zgrzypły...

Przez trzysta sześćdziesiąt cztery dni w roku możesz dostawać prezenty bezurodzinowe. I tylko jeden urodzinowy. Z okazji moich 200. urodzin, największym prezentem będzie dla mnie, jeśli pojawisz się w najdłuższą noc w roku, 21 grudnia o 18.00 na herbatkę u Szalonego Kapelusznika w lokalizacji pod tymi koordynatami. Zalecam pełny brzuch, gdyż przewidziane są tylko napitki oraz słodycze. Obowiązkowe stroje inspirowane wszelako twórczością C. Lewisa i jego opowieściami o małej dziewczynce, która wpadła do króliczej nory.

RSVP

Tahira Darbinyan

ps. Strój Kapelusznika jest zarezerwowany, dla niezdecydowanych będą dostępne na miejscu atrybuty kart i pionów szachowych.

pps. tak, teraz już wiesz skąd takie duże zamówienie z Petit Mort, Ty wiesz, że Twoje babeczki nie mają sobie równych :*

OOC:
Zapraszam na dwustulecie przemienienia Taśki! Newsy w sprawie imprezy będę wrzucać na discordowych ogłoszeniach użytkowników I love you

Yueying

Yueying
Liczba postów : 1182

Masz 1 wiadomość od: Selena

Bry dzień Jack! Miałabym mały biznes do obgadania, gdzie mogłabym Cię złapać i kiedy?

Marr

Marr
Liczba postów : 318

Noworoczna niespodzianka

W swej sypialni odnajdziesz walizeczkę z tym oto pistoletem oraz notkę: Egzemplarz podkręcony, wiec nie zazdroszczę tym znajdującym się na celowniku <3
milestone 250
Napisałeś 250 postów!

Egon Cadieux

Egon Cadieux
Skrót statystyk : S: 1/5
SPT: 5/5
PRC: 2/5
OP: 1/5
WT: 2/3

SPECJALIZACJE I CECHY
— Aktor
— Kontra
— Pamięć ejdetyczna
— Odczytywanie wspomnień z krwi

MUTACJE NEGATYWNE
— Alergik [skorupiaki, -1 PRC]
— Alergik [kiwi, -1 PRC]
— Nerwus [-2 OP]
— Nosiciel

MUTACJE POZYTYWNE
— Predator [+1 PRC]
— Dobre uzębienie
— Farciarz
Liczba postów : 904

Przesyłka od: Egonek

Wieczorową porą do drzwi zapukał kurier z przesyłką dla Jacka. W środku znajdowała się niewielka paczuszka owinięta w seledynowy papier z brokatem, a do niej był krótki liścik
"Wszystkiego Najlepszego na Nowy Rok, enjoy. Nie przesadź. Polecam te żółte cuksy."
Po rozpakowaniu jego oczom mogła się ukazać butelka z Egonówką w środku i pudełeczko różnych kolorowych piguł. Czyżby każdy kolor miał inne działanie?
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Yueying

Yueying

Przesyłka od anonimowego darczyńcy

Jak co roku do rąk Jacka w okresie świątecznym została dostarczona przesyłka. Tym razem była to misternie malowana figurka dwóch karpi koi ułożonych w okrąg, pomiędzy nimi natomiast ktoś włożył chińską monetę. Do figurki dołączono karteczkę, z bardzo starannie wykaligrafowanym ręcznie napisem: Aby szczęście Ci sprzyjało, a interesy kwitły, te nad ziemią jak i te pod nią. Jak zawsze, karteczka była podpisana fantazyjną literą Y, teraz przypominającą wyglądem wodne fale.

Tahira

Tahira
Liczba postów : 1257
kilka dni po nowym roku

Masz 1 wiadomość od: Tasieńka Cukiereńka

Skrytka? Serio? Gdzie ja niby mam iść z tym kluczem co to za porządki!

ps. mam nadzieję, że podobała Ci się paczka ode mnie *: Mam nadzieję, że nie długo będę mogła Cię w tym pomiziać C:

Yueying

Yueying

Przesyłka noworoczno-świąteczna

Zaraz po świętach kurier dostarczył spory kosz przewiązany kokardą, zawierający kilka butelek różnego rodzaju win, zarówno czerwonych jak i białych, wszystkie pochodzące z winnicy Merlota. Do kosza dołączono karteczkę z, życzeniami oraz podpisem "Selena".

Elisabeth Riche

Elisabeth Riche
Liczba postów : 635

W dzień pierwszy dzień świąt przybył familiant z paczuszką, w której znajdowała się fiolka z krwią. W pudełku była również karteczka z odręcznym pismem Elisabeth "Nigdy wcześniej Ci tego nie pokazywałam. Trochę się bałam, trochę nie byłam pewna... Jednak należy Ci się więcej informacji. Wybacz mi. Choć nie jesteś krwią z krwi, to Kocham Cię jak własnego syna. Elisabeth"

(do odegrania, wystarczy dać znać bym podesłała wspomnienia)
milestone 500
Napisałeś 500 postów!

Sponsored content

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: