Liczba postów : 6
Relacje
Poznajmy się
Z pewnością ciężko mnie nazwać sympatycznym - wielu określa mnie raczej jako "psychopatę" (choć nie do końca rozumiem, dlaczego: zwyczajnie kieruję się swoimi potrzebami, nie zawsze zważając na potrzeby innych. Bo mogę). Jestem szkockim arystokratą, obecnie mieszkającym w Paryżu mniej więcej od drugiej wojny światowej; prowadzę tu sieć kasyn. Możesz u mnie zagrać, napić się, zamieszkać w pokojach gościnnych nad kasynem. Możesz zamówić krew syntetyczną, jeśli jesteś grzecznisiem; a możesz i żywą lodóweczkę.Jeśli jesteś mięsożercą - możesz zamówić też sycący kawałek dobrego mięsa, choć rekomenduję nie mazanie nim ścian, gdyż później moi pracownicy mają dużo sprzątania.
Polecam zajrzenie do szukajek! https://altera-mundi.forumpolish.com/t17p15-poszukiwania#1206
Z rodziną najlepiej na zdjęciach
- Ivo Francis MacKay
Pierworodny (z wampirzej strony) synek - pierwszy Przemieniony przez Williama. Ciężko uznać, żeby ich relacje były jednoznacznie pozytywne, skoro Ivo został przez Williama porwany i torturowany, ale na pewno jest między nimi namiętność i miłość. - [url=LINK]Nazwa[/url]
Opis: dla chętnych - [url=LINK]Nazwa[/url]
Opis: dla chętnych
Przyjaciół trzymaj blisko
- [url=LINK]Nazwa[/url]
A wrogów jeszcze bliżej
- [url=LINK]Nazwa[/url]