Czat wewnętrzny Rady

2 posters

Go down

Marcus Wijsheid

Marcus Wijsheid
Liczba postów : 588

Marcus Wijsheid

Marcus Wijsheid

Marcus Wijsheid

Marcus Wijsheid

Marcus Wijsheid

Marcus Wijsheid

Yueying

Yueying
Liczba postów : 1182

Wiadomość datowana na 14 kwietnia

Przegrzebałam archiwa, internet i nawet darknet. Przesyłam zbiór tego, co znalazłam:
Informacje z naszych archiwów - nie mówią wprost o Novus Ordo, ale po przemyśleniu tematu doszłam do wniosku, że to ich działania.
Novus Ordo:

Informacje z sieci - wygląda, jakby byli połączeni w jakiś sposób z kościołem (albo to jedynie zmyłka), wykorzystują teorie spiskowe ludzi i podpinają się pod Illuminati. Kawałek o kościele wrzucam na wszelki wypadek.
Novus Ordo Missae:
Novus Ordo Seclorum:

A tu zahaczamy o ludzkie teorie spiskowe
Novus Ordo Mundi:

To jest to, do czego może dotrzeć w zasadzie każdy. Ale przeszukałam także Darknet.
Czaty i spotkania:
Czym jest Y nie mam pojęcia, ale NO brzmi jak Novus Ordo. Niestety po wysłaniu na miejsce familianta (nie tylko mojego) nikt się nie zjawił, pojawiłam się również sama na takim spotkaniu - nie było odzewu, a niedługo potem przyszła informacja, że spotkanie jest odwołane. Wygląda na to, że są już świadomi faktu, że ich szukamy.
Znalazłam również odnośnik do innego czatu zalinkowanego pod nazwą "jesteś członkiem?". Jednak po kliknięciu na niego i tak nic nie wychodziło - po wpisaniu czegokolwiek albo nawet milczeniu po prostu osoba po drugiej stronie się rozłącza. Możliwe, że czekali na jakąś konkretną frazę, hasło albo nie wiadomo co jeszcze.

Wiadomość datowana na 17 kwietnia

Weszłam jeszcze raz na ten czat wykorzystując frazę, którą podał nam Marcus. Tu już pojawił się odzew, spytano o to, kto jest moim opiekunem. Próbowaliśmy z losowymi imionami albo brakiem odzewu - tak samo osobnik się rozłączył. Po kilku próbach ta znaleziona strona zniknęła, ale jedno jest pewne - domyślają się, że ich namierzamy.

Yueying

Yueying
Liczba postów : 1182

wiadomość wysłana 19 kwietnia, podczas rozmowy z Marr

Novus Ordo (najprawdopodobniej) ma Marcusa. Grożą również nam wszystkim, jeśli nie przestaniemy „wpychać nosa w nieswoje sprawy”. Nagranie z torturami Marcusa i list ma Marr.

Sponsored content

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: